Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6390287 www.bgdnes.bg

Ивана се спихва зверски

След обхваналата я паника, че е дебела

Певицата сваля над 15 кг, храни се по режим, плаща на треньор

Помните ли как изглеждаше Ивана преди няколко години? Ако не, ще ви припомним. Пищна, едра и качила доста излишни килца.
Е, вече няма и помен от тази Ивана. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" се е вталила в последните няколко месеца, видя "България Днес". Любимата певица на половин България рязко е заслабнала и е спихнала поне 15 килограма.
Ивана вече не носи широки дрехи, за да прикрива наедрялата си фигура. Тя залага на прилепнали по нея тениски и дънки, от които личи стегнатото й тяло.


Сега, след като е слаба, Ивана вае перфектната си фигура на морето в компанията на млади мъжаги. Изпълнителката кръстосва между София и родното Черноморие цяло лято.
След като напълня драстично за кратко време, Ивана изпадна в паника. Тя избягваше публични изяви и се бе затворила в себе си. Въпреки че минава 40-те години, тя винаги се е стремяла да има топ тяло, такова, с каквото я помнят феновете й отпреди декада. Затова певицата решила да започне да тренира яко, тъй като това е най-лесният и бърз начин да премахне излишните кила.

Реклама


Ивана дори си наела и личен треньор, който да я напътства до време на заниманията във фитнеса. Експертът изготвил на изпълнителката програма, по която да тренира. Той й направил и строг хранителен режим. Първоначално Ивана не го харесала много, но специалистът посъветвал изпълнителката, че най-важното нещо е храната. Колкото и да тренира, без правилно хранене нещата нямало как да се получат.


След няколко месеца Ивана разбира това. Дългите и зверски тренировки дават резултат и сега Ивана прилича на тази отпреди повече от 10 години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама