Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/6432083 www.bgdnes.bg

Отслабнете с кокосово масло

Когато става въпрос за "суперхрани", които могат да ви помогнат да свалите нежелани килограми, кокосовото масло се нарежда сред най-подходящите. Органичното кокосово масло предлага няколко предимства, които пряко влияят върху способността на тялото да отслабва. Това е доказано не само научно, но и с дългата история на неговата употреба от различни култури по света. Кокосово масло не само забързва метаболизма, но и се грижи за хормоналното здраве, като има добро влияние върху щитовидната жлеза. За да се радвате на положителния отслабващ ефект на кокосовото масло обаче, трябва да имате предвид неговото качество. Използвайте само органично кокосово масло, тъй като само по този начин всички деликатни микроелементи в продукта ще бъдат запазени.
Кокосовото масло естествено се втвърдява при температура по-ниска от 23-24 градуса, така че е най-добре да го втечните, преди да го консумирате.
20 минути преди хранене е най-доброто време да приемате кокосово масло, тъй като по този начин апетитът ви значително ще се намали, а и ще се засищате с по-малко количество храна.
За да втечните кокосово масло, сложете от него в чаша и добавете гореща вода или пък билков чай. Разбъркайте добре и изпийте течността.
Указания от колко количество кокосово масло се нуждаете всеки ден спрямо теглото си:
До 59 килограма - по една лъжица преди всяко хранене;
От 60 до 82 килограма - по лъжица и половина преди всяко хранене;
Повече от 82 килограма - по две лъжици преди всяко хранене.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама