Реклама
https://m.bgdnes.bg/opa-a/article/6436851 www.bgdnes.bg

Варненка проби в порното

Силвия прибира поне 5000 евро, няма никакви задръжки

22-годишната Силвия проби в порноиндустрията!

Изкусителната брюнетка от Варна изгря в един от най-оборотните световни порносайтове с половинчасово видео, на което могат да завидят и най-известните имена в бранша.
В сюжета на секслентата Силвия отива на кастинг за модели. Интервюиращият я разпитва откъде е, а тя с гордост казва, че е от България и иска да стане модел.
Брюнетката казва, че е на 22 години и е пристигнала в Холандия с желанието да живее там и да стане известен модел.
Силвия не демонстрира кой знае колко добър английски език, но успява да се похвали пред бъдещия си екранен интимен партньор, че обожава да се забавлява в Слънчев бряг. Море, купони и сексавантюри са основните неща, които я правят щастлива.
След като колегата й прави няколко снимки по еротично бельо, започва да я целува и постепенно й маха дрехите.
След това двамата нагледно демонстрират най-доброто от Кама Сутра без никакви задръжки. Силвия се представя отлично и дори в част от сцените използва вибратор.
За порноклипа, който е заснет с много добро качество, Силвия е прибрала около 5000 евро, твърдят запознати с ценоразписа в розовата индустрия. Заради чудесното си представяне пред камера хонорарът на ромската перла съвсем спокойно ще скочи двойно и дори тройно за следващите епизоди. Това обаче ще се случи, ако тя участва в лесбийски сцени, садо-мазо и групови изпълнения, категорични са вещите в порносферата.
По този начин Силвия затвърждава славата на българките като едни от най-атрактивните в порноиндустрията. Преди нея 22-годишна русенка преспа с 1026 мъже само за една нощ в масова оргия. Пищната Деница заснела рекорда в порностудио в Унгария, а от компанията били в еуфория от постижението на нашенката.
Когато прави порнорекорда, българската Джена Джеймисън учила психология и имала сериозен приятел, който няма нищо против креватните рекорди на любимата си. Поблазнена от лесните пари в порното, русенката влезе с летящ старт в секс бранша и вече счупи рекорда по най-много секс за 24 часа.
Така тя детронира американската порнозвезда Лиса Спаркс, която през 2004 г. взриви цялата общественост с признанията си, че е преспала с 919 мъже за денонощие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама