Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/6456955 www.bgdnes.bg

Простатитът е опасно състояние, което може да доведе до смърт advertorial icon

Простатитът води до няколко опасни проблема за мъжете. Основните са:

– импотентност

– доброкачествена хиперплазия на простатата

– рак на простатата

Импотентността е състояние, което се среща при 100% от мъжете, които страдат от простатит. Някои могат да бъдат поразени по-рано и други по-късно, но е неизбежно. Ракът на простатата може да засегне мъже в късен стадий на простатит, което не е рядко. Мъжете, които не лекуват простатита и просто живеят по старому, се подлагат на голям риск. Ако човек иска да живее дълго и да се радва на качествена ерекция, той трябва да лекува простатита. Лечението трябва да се започне възможно най-скоро.

Проблемът е, че повечето мъже, засегнати от болестта, не търсят медицинска помощ. Някои вярват, че това състояние не е опасно или се притесняват да се обърнат към лекар. В резултат на това засегнатите мъже просто игнорират болестта. Дори когато мъжът реши да потърси медицинска помощ, болестта вече може да бъде на късен етап, в който започва да се развива злокачествен тумор. Неконтролирана и нелекувана болестта прогресира бързо и прераства в рак само след 1-2 години.

За радост, сега мъжете имат уникалната възможност да се отърват от това опасно заболяване веднъж завинаги без да се налага да влизат в болница.

Факт е, че на пазара през 2014 излезе революционен лечебен продукт. Той бързо възстановява нормалното функциониране на простатата, намаляване на възпалението, ефективно въздейства дори при хроничния простатит и значително подобрява потентността и продължителността на половия акт. Наименованието му е: Менмакс. Това е достъпен продукт, произведен в България, разработен с участието на учени и медицински специалисти от Германия и Франция.

Резултати от продедени изследвания с продукта показват, че Менмакс е изключително ефективен при доброкачествена хиперплазия на простатата, простатит и намалена потентност. Мъжете, прилагали терапевтичен прием с Менмакс, съобщават, че като допълнение са получили удължаване на половия акт и засилен прилив на енергия.

Мнението на експерта:

Д-р Михаил Горанов, уролог, андролог

Менмакс е забележителен заради многопосочния си подход към проблема. С помощта на този медикамент се постигат феноменални резултати при лечение на мъжката урогенитална система. Казано по-просто, след един курс на лечение от три месеца с този препарат тялото започва да функционира като тялото на 25-годишен мъж. Препоръчвам го на всички мъже. Дори ако не сте засегнати от простатит, продуктът може да се използва като ефективна превантивна мярка и значително да подобри вашата сексуална активност.“

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Менмакс“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Менмакс“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/manmax/ или в повечето аптеки в страната.

Реклама
Реклама
Реклама