Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6458713 www.bgdnes.bg

Бойко почетен гост на сватбата на Волен

Деница с лента като миска на моминското парти

Надя Панкова

Премиерът Бойко Борисов ще е почетен гост на сватбата на лидера на "Атака" Волен Сидеров. Това издадоха вчера в парламента атакисти, докато екипът на Сидеров раздаваше покани за предстоящото тържество.
Волен и половинката му Деница Гаджева ще си кажат "да" на стилен прием в неделя, а главен шафер ще е синът им Волен-младши. Освен премиера, вицепремиери, губернатори и министри лидерът на "Атака" е поканил всички председатели на парламентарни групи с надеждата поне на сватбения му ден Цветан Цветанов и Корнелия Нинова да заровят томахавките. Бъдещите съпрузи вече са решили и каква да е темата на сватбата - синьо и дантела. Шаферките на Деница - седем нейни приятелки от студентските години, депутатската банка и екипа на партийните медии на Сидеров, ще са в еднакви дълги сини рокли. Булката пък е избрала изящна рокля с дантелени мотиви, а младоженецът ще е в черен смокинг.


Седемте шаферки на Деница, сред които депутатката Миглена Александрова, бяха част от щуро моминско парти, което приятелките на булката организирали навръх 11 септември, научи "България Днес". Купонът бил в столичен басейн, а 12-те гостенки организирали изненадата на Деница. С лента с надпис "Булка за милиони" като в конкурс за красота и с було с тиара, бъдещата госпожа Сидерова гордо позира седнала край изправените си приятелки. Седемте шаферки също имат ленти с титли - "Палавата шаферка", "Секси шаферка", "Най-забавната" и др. Те ще придружат Деница до олтара заедно със сина й, който пък навръх рождения си ден бе шафер на сватбата на депутата от групата на патриотите Николай Александров.
Докато Деница купонясва по женски, Сидеров станал сватбен агент на собственото си тържество. Той сам измислил поканите, които шеговито оформил като уводна статия, раздал лично на колегите си и дори избрал каква музика ще слушат гостите на тържеството. Депутати признаха, че след църковния ритуал Сидеров се очаква да спретне щур концерт на барабани в ресторанта, изпълнен лично от него. Младоженците ще се венчаят освен в гражданското и в църквата "Св. св. Кирил и Методий", където е кръстен синът им. Двамата се сгодиха през лятото по време на почивката си в Созопол. Тогава Волен предложил на майката на сина му да му стане законна съпруга с красив пръстен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама