Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6458942 www.bgdnes.bg

Мара Илиева иска Слави в парламента

Вече е съзрял и има ясна концепция, казва певицата за Дългия

Певицата Мария Илиева е поредната известна личност, която даде едно рамо на Слави Трифонов. Дългия загатна, че има амбиции да влиза в политиката, и веднага бе подкрепен от редица хора в България. Според изпълнителката Слави има нужните качества, за да влезе в парламента. Мара е на мнение, че артистът по презумпция е аполитичен, но Дългия има различно мислене и характер от останалите творци.
"Слави е обединител на масите хора - сподели Илиев. - Има добър екип, възможност и идеи да влезе в политиката. За мен е абсолютно добре дошъл, ако успее да влезе."
Певицата смята, че Трифонов отдавна е имал възможността да се яви на избори. За Илиева Слави е вече е напълно готов да се впусне в новото предизвикателство.
"През годините Слави е избрал един процес на ясна концепция и съзряване. Също така има финансово спокойствие и обезпечение. Той няма да влезе в политиката и да започне да краде, както се прави в момента", категорична е Мария, която твърдо заявява, че новите политици у нас слагат по някой лев в джоба си.


Илиева призна, че и на нея са й предлагали да участва в партии, но разговорите по темата приключват в зародиш. "Нямам интереси и амбиции", бе краткият отговор на Илиев.
Певицата в момента се готви за мюзикъла "Оркестър без име". Тя ще изпълни три песни в него. Илиева репетира по цял ден в театъра и споделя, че е много щастлива, че ще вземе участие в подобен спектакъл.
"За мен е голяма чест. Много съм развълнувана", казва Мария.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама