Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6460245 www.bgdnes.bg

Мария ОСТАНА БЕЗ пари!

Драма с апартамента и развода!

Християн не прати един балон за детето!, изповяда се певицата

Ани Романова

Без стотинка, с кредит за жилище и без кола е оставил Християн Гущеров певицата Мария при раздялата им. Това сподели, плачейки, пред съквартиранти в спалнята знойната фолкпевица Мария, която скоро се раздели скандално със законната си половинка и баща на детето й Християн Гущеров. „Моето жилище е на кредит“, довери миньончето в спалнята на къщата. „Останах без една стотинка, без кола, с апартамент на кредит“, ожали се Мария и продължи: „Обадих му се, помолих го да не ми взима поне колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина...“ Брюнетката се чудела и как ще плаща училището на щерка си. „Дъщеря ми е всичко за мен!“, изхлипа тя и разказа, че дори, влизайки в супермаркет, си правела сметка какво точно купува.
Певицата се оплака и от денонощните обиди и заплахи от Християн, който не си направил труда даже да „изпрати и един балон“ за рождения ден на детето им. Освен това той не й давал развод, докато тя не го освободи като съдлъжник за кредита на апартамента, изплю още камъчето тя. И призна, че е останала сама с един „ангел“. „Не искам да купувам скъпи дрехи на дъщеря си, нито искам скъпата кола, но съм поела ангажимент към нейното образование. В нея виждам всичко, което не успях да постигна и което не успях да сбъдна. Нито искам да нося диаманти“, кърши пръсти дивата.
Малко преди драматичната история, достойна за постановка в Народния театър, чалга фурията влезе в словесна схватка с Мегз, която я нападна заради 3 хил. лв., дарени от Мария за благотворителност, въпреки че отказа такова предизвикателство на Големия брат. Вероятно певицата забрави за това, споделяйки, че имала в чантата си едва 100 лв., когато се разделила с Гущеров-младши.


Оформи се и друга войнстваща помежду си двойка - Сашка Васева и Даниел Златков. „Кой си ти?“, „Не ме апострофирай!“, „Не съди, за да не бъдеш съден!“, бяха само част от репликите на Дупнишката мадона към българския Роналдо, който пък я насмете за беден речник и се зарече да я унищожи с думи.
В шоуто сълзи, макар и от ярост, се проляха още веднъж - този път заради кулинарна „трагедия“ - килограм сол бе сипан в боба, който шеф Петров бе сготвил, а пъкленото дело бе на близначката Алекс, изпълнила поредната тайна мисия на Биг Брадър. Според топготвача злодеянието срещу боба е абсолютно кощунство, още повече че децата в Африка гладуват и умират, хълцаше той. Утеши го Мегз, а той накрая философски заключи, че чаша уиски ще успокои свръхемоционалния му изблик. После обаче с истински детективски ентусиазъм се юрна да разплита загадката кой е виновник за гаврата с боба.


Междувременно тръгнаха и номинациите за изгонване, като в крайна сметка с най-много се сдоби Мегз, която очевидно се оказа един надменен и нетърпим дразнител за повечето обитатели на къщата. Конкуренция й прави журналистът Антон Стефанов, а кой ще излети от къщата, ще стане ясно в понеделник след зрителския вот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама