Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6463910 www.bgdnes.bg

Пенсионер ПАЗИ "Фермата"

Стои до бариерата и не пуска никой да припари

Възрастен мъж пази зорко входа към "Фермата" и не допуска никой да го премине.

Пенсионерът стои прав в дъжд и пек и връща всеки, който се е насочил към мястото, където се снима риалитито. До него има и бариера, която е заключена с катинар, в случай че някой реши да я вдигне през нощта и да се запъти към участниците в предаването. Дядото охранител е инструктиран да пуска само хора от екипа на формата. На няколко метра има друга бариера, която също е охранявана.


"Не може да продължите напред. Тук се снима едно предаване. Няма как да преминете бариерата", обяснява той пред вестника.

Реклама


Въпреки че охранителят отказва да ни пусне до мястото, където се снима "Фермата", екипът на вестника не се отказва и тръгва да я търси. След кратко вървене в калната гора, започват да се чуват звуци на звънчета на крави и кози. След още малко ходене изведнъж пред погледа ни се открива "Фермата".


Тя е разположена в котловина, която от всички страни е заобиколена от възвишения. Няколкото постройки се забелязват отдалече в планината. Приближаваме и чуваме гласовете на участниците в шоуто. Точно по времето, когато екипът на вестника е там, се разиграва игра. Чуват се бурен смях и силни аплодисменти. Фермерите са строени в редица и слушат внимателно инструкциите на продуцентите на предаването.


Участниците си имат всичко необходимо. Освен постройките за сън и отмора те разполагат и с няколко тоалетни, които са химически, а не се строени от самите тях.
Прави впечатление, че голям екип обгрижва участниците. Покрай тях винаги има поне по 5-6 души, които следят дали всичко е наред.


След края на играта на участниците е раздадена храна. Кошниците, които те получават, са претъпкани. Има дини, хляб, месо и още куп други храни. Участниците бързо се прибират с манджата в една от постройките и започват да лапат като невидели.


Арената, където се провеждат битките във формата, се намира на няколко минути от "Фермата" в края на едно от селцата покрай магистрала "Струма". Всички местни знаят какво е предназначението на постройката, която си личи отдалече.


"Тук са вече дълго време - разказа пред "България Днес" местен жител. - Някъде от края на юли се снима предаването. Почти не разбираме, че тук има такъв формат" - казва местният мъж.

Реклама
Реклама
Реклама