Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/6502366 www.bgdnes.bg

Зидан разочарован

Треньорът на "Реал" (М) Зинедин Зидан остана бесен при равенството на неговия тим срещу "Тотнъм" 1:1 в дербито от група H на Шампионската лига. Рафаел Варан си вкара автогол през първото полувреме. Кристиано Роналдо изравни малко преди почивката.

"Разочаровани сме, защото играхме у дома, където искаме винаги да печелим - коментира френският специалист. - Създадохме доста положения. На терена имаше двама невероятни вратари, а ние ударихме и греда. Играчите на "Тотнъм" се бранеха добре. Сега си поставяме за цел да спечелим в Лондон. Началото на сезона не беше особено успешно за нас, но постепенно набираме скорост."

Реклама

Кристиано Роналдо отново прикова погледите на статистиците. Той изигра своя 143-и мач в Шампионската лига. Португалецът излезе на трето място във вечната ранглиста, като задмина легендата на мадридчани Раул. Пред него са само неговият бивш съотборник Икер Касияс (166) и Шави Ернандес (151).

Мениджърът на "Тотнъм" Маурисио Почетино похвали вратаря на лондончани Юго Лорис.

"Наложи се на няколко пъти да ни спасява с отлични намеси - сподели треньорът. - Изигра фантастичен мач и показа истинското си ниво. Сега всички видяха защо го наричам един от най-добрите вратари в света. Остават ни още три мача. В добро положение сме в класирането, но е рано да се правят някакви изводи."

"Реал" и "Тотнъм" са на върха с по 7 точки. В другия мач от групата "Апоел" и "Борусия" (Д) направиха 1:1. Живко Миланов остана резерва за кипърския тим.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама