Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6502421 www.bgdnes.bg

Шеф Петров иска да плющи Гани

Сашка Васева разгорещи ВИП къщата

Двамата се опипват и търкат като разгонени макаци

Шеф Петров иска да плющи Джулиана Гани!
Готвачът, който е недолюбван от много съквартиранти, освободи страстите и се отдаде на неконтролируем разврат.

Опиянен от алкохола, 49-годишният готвач налетя на една от най-сексапилните съквартирантки Джулиана Гани. Двамата се награбиха под дъжд от салфетки и, изглежда, се наслаждаваха на близостта си.

Реклама

Въпреки че кухненският гуру би могъл да бъде баща на перхидролената Гани, той тотално се самозабрави при вида на огромните гърди на плеймейтката. Интимните търкания на телата им ясно разкриха, че двамата неистово търсят плътска близост помежду си. Чалга ритмите, оказа се, са любимите на шеф Петров. Въпреки закръглените си форми той не се поколеба и кръшно развъртя биреното си коремче.
Повод къщата на Брадъра да се превърна в истинска дискотека бе рожденият ден на Сашка Васева. Именно изолираната от обществото ретро певицата стана на 51 години. Фолкфурията изпя едни от най-големите балкански хитове, облечена в бяла рокля.

Подкрепени с голямо количество алкохол, и останалите випове разкриха истинските си лица. Вечните врагини Гани и Мегз сложиха край на войната помежду им и се извиниха една на друга. Александра Богданска и Даниел Петканов спряха да крият страстите си и демонстрираха възродената си връзка.


Изненадата на вечерта бе писателката Ваня Щерева, която наруши приличната си репутация и демонстрира добра физическа форма. Актрисата направи няколко неуспешни пируета и завърши представлението си с артистичен шпагат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама