Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6539442 www.bgdnes.bg

Плевнелиев намери любовта с Деси Банова

Двамата вече не крият връзката си

Той е прекрасен човек, влюбена съм, казва синоптичката

Красивата синоптичка Деси Банова е откраднала сърцето на президента Росен Плевнелиев.
Русата хубавица и дългогодишна водеща на прогнозата за времето по Нова тв е омаяла бившия държавен глава след развода му със съпругата Юлияна. За романса разказа самата Банова пред "168 часа", като призна, че двамата отскоро се открили като двойка.
"Наскоро срещнах прекрасен човек, много съм щастлива, много съм влюбена, но всичко е в начален етап", повдигна завесата пред водещата Гала Деси Банова. И разказа защо досущ като новия си любим е сложила край на съпружеските си отношения с таткото на дъщеричката си Йоана.
"Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца. Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения. Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап", изповяда се пред Гала 37-годишната красавица.


Но пропусна да признае, че първия път когато била на сантиметри от Росен Плевнелиев, е далеч по-рано от миналите два месеца, когато започнал романсът им. Преди години красивата Банова взела интервю лично от държавния глава с помощта на китайски оператор. Просто двамата били заедно на събитие в Китай и Деси трябвало да интервюира президента.
Миналата седмица влюбените пък бяха заедно в Лондон, където Плевнелиев участва в международна конференция, като не криеха, че са повече от добри познати, научи "България Днес". Че не крият отношенията си на влюбена двойка, разказва и русата красавица. След като се разделила със съпруга си Ивайло, Деси видяла в лицето на прясно разведения Росен Плевнелиев бъдещото си щастие. Бившият държавен глава също призна, че вече не е със съпругата си Юлияна и е в процес на развод, но от решенията на съда стана ясно, че той е разведен още от началото на тази година. С Деси обаче затоплил отношения в края на лятото.


Всичко започнало с разговор на четири очи, който станал по-приятелски от обичайното, признава свенливо Деси. А след това последвал и есемес. После - покана за среща. А след това за втора и трета, сияе хубавицата. Двамата с Плевнелиев са почти неразделни, като връзката им е достояние на съседи, приятели, дори на магазинерките, тъй като влюбените пазаруват често заедно и не се и крият. Но Деси признава, че не е афиширала отношенията си с експрезидента, тъй като връзката им е в начален етап.
Преди съпруга си красивата Деси бе в интимни отношения и с футболиста Димитър Бербатов, за които също първа разказа в телевизионния ефир. Самият Плевнелиев пък отсече, че в никакъв случай "не искам да присъствам в булевардните хроники". А пред "България Днес" бившата му съпруга Юлияна отказа всякакъв коментар за развода си с президента и причините двамата да са вече само родители на синовете им.

Надя Панкова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама