Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6547637 www.bgdnes.bg

Разврат след финала на „ВИП брадър“

Победителят заобиколен от голи задници 

Ни Ло мляска шеф Петров 

На як разврат се отдаде победителят от „ВИП брадър“ - рапърът Тото. Йонислав Йотов, както е истинското име на певеца, избухна веднага след края на предаването, а около него се вихреше пошъл разврат.

Голи задници в мрежести чорапи и изрязани бодита кръшно се въртяха до лицето на Тото, който пък остана видимо доволен от близостта на седалищни части до себе си. Почитатели на певеца са категорични, че изолирането му във „ВИП брадър“ не се е отразило никак добре на психиката му.

Реклама

През цялата вечер Тото бе заобиколен от множество мадами, а очите му не спираха да шарят по разголените им тела. Личи отдалеч, че му липсва женска ласка, категорични са фенове.

Още един ВИП съквартирант се отдаде на плътски удоволствия след излизането си от изолацията на ВИП къщата. Въпреки че е женен и с деца, без да се замисли шеф Петров се хвърли в обятията на Николета Лозанова. Плеймейтката пък, без да се замисли, обсипа с прегръдки и целувки кухненския гуру. Двамата се радваха на компанията си в известен столичен клуб, като си тръгнаха чак призори.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама