Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6550242 www.bgdnes.bg

Най-секси ловджийката Кристина Живкова: Прасе ме подгони! Гръмнах го!

Всеки уикенд ловувам, наравно съм с мъжете

"Диво прасе с бясна скорост летеше срещу мен. Изобщо не се и замислих и стрелях. Прасето падна и кучетата се спуснаха. По това време се задаваха гоначите и те всички извикаха от радост, а аз не можах да повярвам."


Така най-младата и секси ловджийка у нас сподели пред "България Днес" емоцията и вълнението си от първото отстреляно прасе. 22-годишната Кристина Живкова от Монтана е запалена авджийка и не пропуска уикенд, за да облече камуфлажните дрехи, да грабне пушката и да отиде в гората.

Реклама


"Запалих се по лова от 2008-а, когато баща ми стана ловец. Водеше ме с него навсякъде, по полетата и горите. Той е моят идол и ме е научил от малка да съм наравно с мъжете, да умея всичко като мъж и като жена. Да не лежа на никой", разказва пред вестника чаровната брюнетка.


След като години наред Кристина трупа опит като "стажант ловец", от тази вече е пълноправен член на ловджийската гилдия. 100-килограмовият глиган е първата й слука. Красивата ловджийка е член на дружинката на с. Долна Вереница, но излиза на лов в близкото село Горно Церовене. По време на щастливата гонка Криси изчаквала дивото животно на пусия.


"Най-щастлив беше приятелят ми Любомир, с когото ходя на лов. Той ми каза: "Браво! Ти си моята гордост!". Това ме направи най-щастлива!", споделя авджийката.
Кристина живее в Монтана и е търговски представител на изворна вода. Обича всеки спорт, който не е свързан с висене пред компютър. Харесва адреналина, народните танци, да шофира и да готви.


"Майсторка съм на диво прасе в гювеч, заек със задушени картофи и зеленчуци, мусака, боб в гърне, руло "Стефани", баница, кюфтета, както и чийзкейк и торти. Изобщо - мечтаната домакиня съм", споделя Криси и добавя, че с удоволствие пийва червено вино с вкусните гозби.

Борислав РАДОСЛАВОВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама