Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6554250 www.bgdnes.bg

Уорн заби сексбомба

Шейн Уорн, който е сред най-ярките спортни звезди в Австралия, е омагьосал топмодела Емили Сиърс, твърди "Сън".
Звездата на крикета никак не се притеснява от разликата във възрастта. Той е на 48 г., а тя - на 32.
Но както гласи старата мъдрост - за любовта възраст няма.
Уорн е известен плейбой на Зеления континент. Емили също е от Австралия, но през по-голямата част от годината живее в Лос Анжелис.
Именно там двамата за първи път са забелязани заедно. В луксозен ресторант Шейн и Емили обядват в продължение на три часа, а край тях хвърчат любовни искри, твърдят очевидци.
Спортистът е ветеран в любовните авантюри. Той вече има три деца от брака си със Симон Калахан.
Уорн е разведен, като преди да срещне сегашната си любима, има бурна връзка с актрисата Елизабет Хърли. Двамата дори са сгодени, но до сватба така и не се стига. Според клюкарски медии една от причините за това е, че Симон Калахан била готова да тръгне на война за децата си. Това щяло да се случи, ако бившият й съпруг имал неблагоразумието да сключи нов брак. Светски хроникьори припомнят как в онези времена Калахан се е нахвърляла върху Хърли.


Тя буквално наредила на актрисата да не прави мили очи на нейните наследници.
"Тя не е тяхна майка и децата са напълно наясно със ситуацията", споделя Калахан пред австралийското списание "Уомънс дей".
Жълтите медии по света с нетърпение очакват как ще реагира Калахан на сегашната връзка на бившия си мъж с ослепителната Емили Сиърс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама