Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6555764 www.bgdnes.bg

Веско яхна джип за 130 бона

След шеметните успехи и концерти

Певецът се носи с маркови дрехи и баровски часовник

Любимецът на няколко поколения българи, хитовият изпълнител Веселин Маринов, се издокара с луксозна придобивка - чисто нов и лъскав модел джип.
Папараците на "България Днес" уловиха певеца край заведение в центъра на София. Най-вероятно Маринов съвсем наскоро е подкарал баровското возило, тъй като доскоро той се придвижваше с друго.


Мощната машина, марка "Волво", струва около 130 000 лв. Проверка на вестника показа, че именно от такава сума нагоре варира цената на тузарския автомобил, като хибридният му вариант дори достига до внушителните 250 000 лв.
Не само скъпата кола направи впечатление на случайни минувачи, които моментално разпознаха певеца. Изпълнителят на "Горчива обич нека ме опива" бе облечен с маркова тениска, а на ръката си бе сложил и бутиков часовник.
"Съвсем нормално - Веселин Маринов може да си позволи по-висок стандарт на живот. Не е спирал да прави участия и големи концерти, не е прекъсвал работа от години. Веско е известен със своите амбиции и работохолизъм", цъкаха с език и размишляваха столичани.

Реклама


Според интриганти и завистници обаче нищо чудно колата да не е купена от него с кеш пари. Фирмата, която е представител и вносител на конкретната марка, е спонсор на няколко от концертите на певеца. Току-виж благодетелите на Маринов са му дали мощния джип за временно ползване или на изплащане.


Както и да е придобит джипът, факт е, че Веско Маринов все още не е свикнал с него. На връщане към колата си той се зачуди дали именно тя е неговата и замислено започна да се чеше по главата, докато се увери, че е на правилното място. След това имаше проблеми с отключването на скъпото возило, на накрая преодоля и тази трудност...
Близки на певеца издават, че напоследък той е в отлично разположение на духа и се чувства в хармония със себе си.

Наскоро Маринов призна, че е имал доста труден период в миналото си, когато дори е обмислял да сложи край на кариерата си. Става дума за това, че баща му претърпял много тежък инцидент, след който бил гипсиран в корито.
"Може би това бе един от най-драматичните мигове за семейството ми. На моменти дори обмислях да се откажа от музиката. Радвам се, че не го направих. Това е животът ми", призна Маринов.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама