Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6556112 www.bgdnes.bg

Щерката на Куката налази Криско

Естел следва рапъра години наред

Щерката на Куката налази Криско!


Естел Балбузанова следва рапъра години наред и не пропуска да увековечи срещите им със снимка, видя "България Днес". Така чаровната тийнейджърка, която постепенно се превръща в красива жена, може да се похвали с богата колекция от фотоси с любимия си изпълнител.


Покрай известния си баща Естел има възможност да се среща, общува и сприятелява с певци, спортисти и различни звезди от шоубизнеса. Така сред популярните лица в близкото обкръжение на богаташката щерка са фолкпевиците Галена, Мария и Емануела, както и Кубрат Пулев, с когото татко Камен пийва уиски и се забавлява, както "България Днес" писа преди дни.

Реклама


Особено впечатление прави отношението на Естел кък Криско. Изпълнителят на "Дали това любов е" е слабост на малката пораснала Естел и се радва на цял фотоалбум със снимки. Първите датират от времето, когато щерката на Камен Балбузанов е още бледа тийнейджърка, та чак до наши дни, когато Естел е готова за свалки и тийнейджърски гаджета.


"Двамата са много симпатични и готини. Тя му се кефи много, той също й се радва, Но трудно нещо може да стане, прекалено голяма е разликата", коментират техни близки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама