Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6556658 www.bgdnes.bg

Мистър България 2009 Мартин Мартинов: Кевин Спейси ми опипа чатала!

Плевенчанинът отдавна предупреди, че американският актьор се натиска на мъже

"Кевин Спейси ме е опипвал между краката! Това се случи на едно парти в Холивуд. Седна до мен, положи ръка на бедрото ми, след което бавно я плъзна към чатала ми. Меко казано, се скандализирах и си тръгнах на мига!"
Това шокиращо признание направи още през 2014 в къщата на „ВИП брадър“ плевенският модел и Мистър България 2009 Мартин Мартинов. Тогава никой от съквартирантите не му повярва и дори го обвиниха, че има развинтено въображение. Марти всячески се опитваше да ги убеди, че Спейси го е харесал и е имал нездрави щения към него, но останалите участници му се присмяха на разказите.


В момента американският актьор Спейси е обвинен от други мъже в сексуален тормоз. Те публично заявиха, че артистът ги е притеснявал и най-безцеремонно си е искал секс от тях. Очевидно това се е случило и с Мартинов, който има шеметна кариера като манекен зад граница, участвал е в десетки модни ревюта на най-изтъкнатите дизайнери. Бурна любов го тласка към Америка, където в крайна сметка остава да живее и работи. Мартинов се влюбва до ушите в някогашната миска Теодора Бургазлиева. По това време тя живее в Щатите и му отправя покана да се установят трайно там.


"Бяхме сгодени, много се обичахме, единственото, което ни раздели, беше ревността. И тя, и аз сме крайно ревниви, което доведе до раздяла", признава Мартин.
Той не крие, че от 18-годишен се издържа сам. Напуска родния си Плевен и живее на различни места през годините. Хората в нощна София също го познават отлично.
"Бохем и купонджия съм, нощна птица. Именно в една такава нощ на щуро парти ми налетя Кевин Спейси. Може би ако бях порядъчен, щях да се прибера рано и нямаше мъже да ме натискат за секс", иронизира се Марти.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама