Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6568163 www.bgdnes.bg

Софкин си хареса Мис България

Жени Калканджиева попиля Тамара Георгиева 

Напук на целия хейт, който изяде новата Мис България Тамара Георгиева, тя си има и поддръжници. Един от тях е Георги Софкин. Участникът от миналогодишния "ВИП брадър" е категоричен, че Тамара не изглежда зле, а дори напротив. За Софкин новата Мис България е симпатяга.
"Не изглежда лошо момичето. Видях я по телевизията. Красива си е. Щом са я избрали за Мис България, значи напълно заслужава. Не защо има толкова отрицателни мнения за нея", каза пред "България Днес" Софкин, който още има проблеми със съдилищата. Все още се водят дела срещи малкия човек с голямо сърце, но той вярва, че всичко ще се оправи.


Вече четвърти ден мрежата прегрява от злобни коментари и подигравки с 24-годишната Тамара. Редица бивши миски и жени от хайлайфа се изказаха доста тежко за външния вид на дизайнерката.
Остро се изказа и Жени Калканджиева. Бившата манекенка изобщо не харесва новата миска и ако зависи от нея, не би я допуснала изобщо до конкурса. Според Жени тя трябва да иде на пластичен хирург и да си оправи носа.
"Не съм виждала момичето без грим. Смятам, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. Гримът й не е хубав. Тя, доколкото знам, е била Мис София. Пълно е с клиники за естетична медицина. Аз лично бих я пратила там или поне не бих я допуснала до конкурса", каза пред „Нова“ Жени.


Калканджиева даде и съвет на Тамара как да спаси репутацията си и хората да не я запомнят само с лошо. "Трябва да започне много силна социална и благотворителна дейност", добави Жени.
В същото време един от фотографите на конкурса „Мис България“ загатна, че вотът е манипулиран. Георги Божиков разкри, че е надникнал в протоколите на повечето хора от журито и вижда, че никой не дава първа оценка на избраната за Мис България Тамара Георгиева.
"Всички бяха гласували за момичето от Бургас - Йовита Георгиева", разкри фотографът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама