Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6570748 www.bgdnes.bg

Криско готов за нова плеймейтка

Претендентките искат мястото на Николета 

Еротично ревю ще отсее най-добрите 

Еротични танци и сексапилни полуголи тела!
На това ще се нагледа Криско, който ще избере най-новата красавица, окичила се с титлата "Мис Плеймейт 2017".

Рапърът ще може да се наслади на засуканите тела на претендентките в клуб в Пловдив. Заедно с него на пищните форми ще се наслади и Любен Дилов-син, който ще е водещ на събитието.

Реклама


Кандидатките, борещи се за короната, са 13, а в специално ревю те ще останат по оскъдно облекло. Припомняме, че едно от бившите гаджета на рапъра е печелила конкурса. Ася Капчикова победи в еротичната надпревара през 2016 г., но преди това успя да омае младия изпълнител в мрежите си.

Танцьорката от Девин и Криско се запознават покрай видеото на едно от парчетата му. Любовта между тях пламнала, когато се наложило някой да върже вратовръзка на изпълнителя.

Оказало се, че само Капчикова умее сложния възел. Двамата бяха заедно повече от година, а отношенията между тях говореха за предстояща по-сериозна стъпка. До такава не се стигна и рапърът и плеймейтката приключиха връзката си. Въпреки че към днешна дата Криско е обвързан с танцьорката Цветелина, няма как певецът да остане безразличен към женската плът на кандидатките, които ще трябва да оценява.


Титлата от конкурса стана бленувана от десетки момичета, които искат да подражават на най-известната плеймейтка Николета Лозанова. Именно тя успя успешно да осребри известността си. След победата си през далечната 2006 г. Лозанова стана лице на десетки модни марки, успя да роди дете на футболиста Валери Божинов и стана водеща на светско предаване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама