Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/6596881 www.bgdnes.bg

В грипни периоди - Имунобор Котешки нокът advertorial icon

Свойствата на индианските билки са феномен, който продължава да изумява учените. Защото колкото повече и по-задълбочено ги проучват, толкова повече се потвърждава истинността за здравословните им ползи.

Такъв уникален дар на природата е и Котешки нокът Саменто – едно от най-лечебните растения на планетата. То се превърна в нарицателно за същинска панацея заради доказания положителен ефект, които има при куп здравни проблеми. Затова специалистите са категорично на мнение, че трябва да включим Котешки нокът в ежедневния си режим.

Саменто е най-мощният природен имуностимулатор и имуномодулатор. Доказано е, че хората приемащи Саменто боледуват много по-рядко, а ако се случи да се разболеят, то протича бързо и без усложнения.

Дълъг е списъкът на здравословните ползи на Котешки нокът Саменто, но в този сезон най-ценни са противовирусните, антигъбичните и антипаразитните ефекти. Ценният Котешки нокът е ефективен способ за борба с вирусите. Екстрактът от него, благодарение на антиоксидантния и антивирусния комплекс, укрепва лигавиците и повишава тяхната избирателна пропускливост. Това затруднява навлизането на вируси в тялото. Екстрактът способства за изграждането на устойчива имунна система. Билката проявява едновременно имуностимулиращи и имуномодулиращи свойства. Насърчава макрофагите – клетките, които оказват мощна съпротива срещу нашествието от вируси.

Антигъбичните свойства, които притежава Котешки нокът, обясняват предпочитанието на все повече производители да влагат екстракта от растението в препарати за борба и с гъбички. Той насърчава производството на антигъбични блокери и по този начин гъбичното делене и по-нататъшно развитие бива прекъснато. Горещо се препоръчва употребата му по време на боледува с цел подкрепа на отслабналия имунитет и по-бързо преодоляване на инфекцията.

Но как да се ориентираме сред разнообразието от предлагани продукти. Първият акцент при избор се поставя върху наличието на сертификат. Коректният търговец предоставя информация за това, както и оповестява резултатите от изследвания на потребители, подложени на терапевтичен курс с техния продукт.

Много специалисти са на мнение, че капсулите са многократно по-добър вариант от таблетната форма. В капсулите суровината е вложена в по-лесно усвоима форма. Капсулата има още едно предимство – предпазва съдържимото в нея от окисление. Това гарантира дълготрайно запазване на полезните компоненти. Друга важна препоръка е да се насочите към капсули Котешки нокът с обвивка не от животински, а от растителен произход.

Имунобор Котешки нокът е мощен имуностимулатор от природен произход. Той съдържа високо пречистен екстракт от Котешки нокът. Имунобор Котешки нокът е предназначен за повишаване на имунитета през грипните периоди и при вирусни, бактериални и други инфекции. Той подпомага функцията на имунната система. Оказва благоприятно въздействие при склонност към често боледуване. Имунобор Котешки Нокът намалява продължителността и интензитета при боледуване (грип, настинка и т.н.), облекчава съпътстващите симптоми и предотвратява усложнението на инфекцията. Оказва положителен ефект върху активността на имунните клетки. Спомага за нормалното функциониране на храносмилателната система. Действа като общоукрепващо и тонизиращо средство. 100% естествен продукт. Без нежелани ефекти. Екстрактът от Котешки нокът е високо пречистен, което гарантира абсолютната ефективност и безопасност на продукта. Предлага се под формата на растителни капсули (VGcaps).

Дозировка: при възрастни – по 1 растителна капсула до 3 пъти дневно след хранене, при деца над 1 год. – по 1 растителна капсула до 2 пъти дневно след хранене.

Научете повече на www.imunobor.com и www.imunitet.bg – Всичко за имунитета на едно място.

Имунобор е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация със специалист може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. "Цар Симеон" 52; тел.: 02/ 983 62 03; www.borola.соm; e-mail: office@borola.соm. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.

Реклама
Реклама
Реклама