Реклама
https://m.bgdnes.bg/opa-a/article/6602211 www.bgdnes.bg

Гери-Никол се гушка с депутат

Познавам я от 20 години, за мен си е просто Гери, казва депесарят Ебатин

Ден след като певицата Гери-Никол тръгна по дискотеките на лов за гадже, съдбата й се усмихна, разтръбиха столични клюкари. Бдителни купонджии забелязаха красавицата в прегръдката на не кой да е, а на депутата от ДПС Ерджан Ебатин навръх имения й ден.
Провокативната Гери-Никол отпразнува събитието заедно с избраника. Ебатин е сред най-интересните в движението депутати, тъй като има развъдник за елитни кавказки овчарки. За красивите животни с дълго родословие шейхове и емири плащат десетки хиляди евро, за да ги притежават, не крие гордостта си Ебатин.
Гери-Никол не се е сдобила с пухкав прескъп любимец, въпреки че е прекарала имения си ден с депутата, разказаха запознати. Двамата с певицата увековечили взаимната си компания в социалните мрежи. Гери-Никол и депутатът от ДПС са гушнати и притиснати един до друг, а русокоската нежно е положила главица на бялата риза на народния избраник.
Ебатин не крие, че е прекарал празника с Гери-Никол, и й честити. Депутатът откровено се фука с нежната си половинка на снимката от купона и допълва, че се чувства страхотно в компанията на "яката дупара".
"Напрао ги убивам. Гери-Никол, честит имен ден! Пожелавам да си все така успешна, амбициозна и човечна, каквато винаги си била", пише с апломб депесарят.
Заради коментарите под фотоса с апетитната певица обаче се налага варненският депутат да започва да дава обяснения, че притиснатата до него Гери-Никол не е нищо повече от близка приятелка.
"Близки сме с нея от поне 20 години. Знам я от дете. За мен е и ще бъде Гери, която познавам и уважавам много от години", разпръсква клюките депутатът.

Симона Борисова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама