Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/6607848 www.bgdnes.bg

Посрещат "Реал" като принцове

Като същински принцове от приказките бяха посрещнати футболистите на "Реал" (Мадрид) в Абу Даби. Европейският клубен шампион е в емирството за участието си на световното клубно първенство. Кристиано Роналдо и компания се изправят срещу "Ал Джазира" на полуфиналите. Двубоят е днес от 19,00 ч.

Играчите на Зинедин Зидан се радват на невиждан лукс и отношение в Абу Даби. Те са настанени в хотел "Четири сезона". Това е един от един от най-луксозните комплекси в света и се намира на 8 км от двореца. Стаите са модерни и елегантни с първокласно обслужване. Няколко басейна - един от които на покрива, джакузи, барове, спа център и ресторанти са част от удобствата, на които се радват футболистите. За сигурността и спокойствието им се грижат специално наети гардове.

Реклама

Интересът към "Реал" в емирството е огромен. Първата тренировка на тима предизвика истерия. Заниманието на "белия балет" бе наблюдавано от няколко хиляди екзалтирани фенове. Всяка крачка на отбора също е съпроводена от тълпи, които се надяват да се докоснат до звездите на "кралския клуб".

Капитанът Серхио Рамос стресна треньорския щаб преди двубоя с "Ал Джазира". Защитникът се хвана за десния крак по време на тренировката в понеделник и напусна преждевременно заниманието. Той най-вероятно ще остане на пейката днес, за да не се рискува утежняване на травмата му. Компания там ще му прави и Гарет Бейл, който още не е напълно възстановен от поредната си контузия. Добрата новина за Зидан е, че Рафаел Варан вече е напълно здрав.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама