Реклама
https://m.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6618279 www.bgdnes.bg

Моника Валериева се прави на Анджелина Джоли

Красавицата пече дупе в Доха в компанията на катарски коафьори

Бившата на Валери Божинов - дупничанката Моника Валериева, копира до откат недостижимата красавица Анджелина Джоли. Титулуваната за секссимвол на България за 2015 година нашенка си нашари гърба и коремчето досущ като Анджи, а всичките й снимки в инстаграм са бледи опити да копира външния вид на актрисата. Моника не само е оформила косата си като Джоли, но дори използва същите нюанси грим, за да постигне зашеметяваща прилика. За разлика от Джоли обаче Моника не се занимава с благотворителност или актьорско майсторство, а се е отдала на козметиката. Тя рекламира изкуствените мигли - нещо, което я отдалечава от идола й Анджелина, която се слави с абсолютно естествена и неподправена красота.
Валериева нашумя през 2015 година, когато бе в центъра на чутовен скандал покрай любовен триъгълник. Тя сама разкри, че е мачкала чаршафите на Божинов, докато той е бил с Николета Лозанова. По това време Моника бе издигнала на пиедестал Ни Ло, като имитираше нея - същите тоалети, цвят на косата и грим и естествено същия мъж. Между двете се разрази война, което направи Моника достатъчно известна, че да спечели титлата Секссимвол за 2015 година заради шума около любовната й авантюра с Божинов.
И макар напоследък да не е във фокуса на медиите, Моника продължава да скандализира. Тя въобще не се свени да показва задника си, като се снима по бански насред катарските плажове. На фотоси от последните дни мацето се фука с татуировката си, копирана от Анджелина, и с клиширани поуки дразни завистниците, обяснявайки колко е щастлива от живота си. В други снимки тесни рокли едва прибират напращелите й гърди, като две палави зърна бодат като игли очите.
И как няма да бъде щастлива Валериева, като на ръката й вече блести скъп „Ролекс“ - подарък от тайнствения мъж, който мадамата отрича да има до себе си, което няма как да е истина. На снимка, на която Валериева се фука с женския си „Ролекс“, се вижда и друга ръка, показваща мъжкия „Ролекс“ от серията. "Заедно" е написала дубльорката на Анджелина под фотоса, намеквайки за пореден път, че е сериозно обвързана. Нещо повече - този път освен сърца Валериева е поставила и картинка на пръстен с диамант, с което провокира за пореден път слухове, че е пред годеж.


Макар да крие с кой прекарва седмици в луксозните хотели на Близкия изток, за повечето вече е ясно, че дупничанката е оплела в мрежите си заможен бизнесмен. Спекулира се, че става въпрос за истински шейх, който е развързал кесията, за да развежда, храни, пои и обгрижва палавата Валериева. И като всяка изкусителка Моника е затрупвана ежедневно с огромни букети. След всеки букет има снимка в социалните мрежи. Но не цветята, а забрадката на Моника провокира интереса на звездоманите. Валериева направи няколко видеоклипчета, в които е с фередже и бурка, с които демонстрира слабостта си към близкоизточния манталитет.


Разказват, че мистериозният шейх лансирал Моника Валериева в местния хайлайф бранш. Така дупничанката се озовала в компанията на именити арабски коафьори, които се грижат за пищната й коса. Същевременно я взимат и тук-таме за някоя реклама, защото само от изкуствени мигли не се живее.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама