Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6650089 www.bgdnes.bg

Еквадорска миска прави стриптийз в Банско

18-годишна еквадорска Кралица на красотата се разсъблече в Банско. Фитнес моделът Лиливет Чевалос, удостоена с титлата Мис Аликанте 2017, пристигна в България за няколко седмици. Освен че участва във фестивала за фитнес и красота у нас, тя засне и първата си предизвикателна фотосесия, която разбуни духовете на банскалии.

В България Лиливет бе придружена от майка си, която дебнеше с орлов поглед действията на сексапилната си наследница. След като Лиливет разгорещи публиката до крайна степен, дефилирайки в черно, изрязано бельо по време на фестивала, тя се намести пред обектива на българския фотограф Пейо Пеев. Той имаше честта да снима първата й гореща фотосесия.

Реклама

Освен снимките, които ще излязат в испанско еротично списание и ще прославят Банско, Лиливет спечели титлата Фитнес кралица 2017 и си тръгна с короната от курорта.

Явно планинският въздух е дал отражение върху хормоните на красавицата, която след церемонията задвижила горещия проект с българския фотограф.

Пейо Пеев успя не само да разсъблече красавицата за първи пред обектива си, но и обилно да я навлажни под душовете на хотела. Така Лиливет превърна Банско в царство на мокрите сънища. За работата с Пеев Лиливет разкрива, че сама е изявила желание да я снима. "България ще остане завинаги в сърцето ми, защото тук се запалих по салсата и успях да развълнувам майка си", споделя пред "България Днес" Лиливет.

Гол чужденец шашка курортисти

Разкрепостен чужденец предизвика истински фурор на ски пистите в Банско. Туристът е решил да се качи на ските полугол, в стил Борат. Видимо в добро настроение, скиорът не се притеснява от минусовите температури от погледите на всички, които го гледаха с недоумение. Някои от курортистите предположиха, че това е своеобразен протест срещу решението за втори кабинков лифт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама