Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6651556 www.bgdnes.bg

Най-зле облечените звезди на наградите "Златен глобус" (Снимки)

Изглежда не всички звезди са разбрали правилно идеята да бъдат облечени в черно на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" и някои, като Бланка Бланко и Барбара Мейер, се появиха с цветни рокли, пише в. "Дейли мирър".

Сред неподходящо облечените беше актрисата Кери Уошингтън, която се появи с черна рокля без презрамки, направена от блестяща материя. Тоалетът й имаше дълбока цепка, така че звездата можеше да излага заголеното си бедро на показ, предаде БТА.

Реклама

Актрисата Джейми Чънг беше обута с една бяла и една черна обувка, когато пристигна на церемонията. Роклята й беше черна с бюстие от изкуствена материя и пола с по-къса предна част.

Алексис Уилямс също влезе в списъка на най-зле облечените с черна рокля с оранжеви и сребристи полукръгове на бюстието.

Дебра Месинг носеше рокля и панталон едновременно. Актрисата от сериала "Уил и Грейс" позира с чифт широки черни панталони. Нагоре тя беше облечена с черен топ, украсен с блестящи елементи, който беше къс отпред, но задната му част се спускаше до земята.

Съпругата на Майкъл Дъглас Катрин Зита-Джоунс показа плът с прозрачна и дръзка рокля с дълбоко деколте. Тоалетът й беше с дълги ръкави и шлейф, но през него се виждаше бельото й.

Актрисата Бланка Бланко напълно пренебрегна дрескода в черно, като се появи с изключително изрязана ярко червена рокля.

Немският модел Барбара Майер също не се присъедини към протеста против сексуалния тормоз. Тя носеше рокля с флорални мотиви с дръзко деколте и дълъг шлейф.

Реклама
Реклама
Реклама