Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6652110 www.bgdnes.bg

Щерката на политик ПРОБИВА ДО НАОМИ

Безкрайни крака от България до Острова 

Топмоделката Мила е номер 1 в Лондон 

Дъщерята на кандидат-президента Румен Христов от СДС е номер 1 в Лондон! Красивата Мила е топмоделка и направи пореден удар - засне видео за престижната "Фешън" телевизия, която излъчва денонощно най-красивите жени на планетата като Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Адриана Лима.

Мила вече 4 поредни години участва на лондонската Седмица на модата, за която целият каймак на световния хайлайф се стича на Острова. Именно там, на едно от участията й, екип на "Фешън" тв я кани за добре платено видео.

Реклама

Красавицата с изкусителните форми представя бельото на Ан Съмърс, тоалетите на Джуди Ву, а наскоро дефилира и за лондонската дизайнерка с български произход Красимира Стойнева - носителка на престижни международни награди.

Мила е дефилирала още за "Москино", "Ху из ху" и "Хлое", работила е за "Дона Карън" и много други.

От 13-годишна живее и учи в Англия. Там завършва частното училище "Лансинг", поставено на 16-о място в класацията на елитните учебни заведения. Заедно с другите предмети изучава и драма. Дори държи задължителна матура по театралната наука. В колежа пък набляга на испанския и фотографията. Приемат я в пет от шестте университета, в които кандидатства. През юли 2011 г. Мила взема с отличие бакалавърска степен по пиар, медии и културология в Лондон и... решава да си почине, докато избере каква магистратура да прави. Връща се в България да прекара малко време със семейството си, да си види старите приятели.

Покрай кампанията на баща си получава доста комплименти за външния си вид и високата 178 см девойка решава да се пробва като модел. При една фотосесия й препоръчват агенция "Ивет фешън". Оттогава непрекъснато пътува по света, прави фотосесии, рекламни кампании и дефилира.

Наскоро тя се похвали, че е одобрена за членство в елитния "Артс клуб" в Лондон, основан от Чарлз Дикенс през 1863 г. За този клуб годишно се подават стотици молби за членство, от които малцина се приемат, но въпреки това при Мила нещата се случват бързо и тя е от малкото късметлии под 30 години, допуснати в клуба. В него членуват знаменитости като Бионсе, Джей Зи, Пипа Мидълтън, Ози и Шарън Озбърн и други, с които Мила има възможност да се среща.

Реклама
Реклама
Реклама