Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6655781 www.bgdnes.bg

Николета на война с Гери Никол

Палавата блондинка флиртувала с Ники М.

Нова война на нежния фронт се завихря около вратаря на кипърския "Омония" Николай Михайлов!

Жадната за слава старлетка Гери Никол продължава да хвърля мрежи към вратаря, за когото се знае, че трудно устоява на женски прелести. Всичко това е добре известно на официалното гадже на Ники М. - Николета Лозанова, и тя е бясна на певицата, твърдят запознати.

Приятел на звездната двойка разкрива, че плеймейтката следи изкъсо своя любим и се грижи почитателките му да стоят далеч от него. С още по-голяма сила това се отнасяло за момичетата, които са в списъка с бивши гаджета на футболиста.

Реклама

В него попада и Гери Никол. Русокосата певица е сред първите, които коментират публикация на Ники М. по повод дебюта му в "Омония". "Давай, Никос", пише Гери Никол под снимка на вратаря с фланелката на кипърския отбор. Николета Лозанова също се е отбелязала с коментар, при това на английски.

"Браво на моето момче", пише тя, маркирайки територията си, през която не допуска конкуренция.

Но това едва ли притеснява Гери Никол, разкриват запознати с амбициите на певицата. В тесен кръг тя дори си позволявала забележки относно възрастта на своята конкурентка. Ни Ло наскоро чукна 30, а това се счита за почти пенсионна възраст в средите на младите златотърсачки. Гери Никол ще навърши 20 на 30 юли тази година.

От доста време вървят слухове, че поп певицата вече е имала интимни отношения с Николай Михайлов. В интернет се появи скандален чат, за който се твърди, че е с участието на Гери Никол. В него се коментира и мъжкото достойнство на вратаря. "Офф, мани го тоя смешник - пиш... му като на малко дете".

Дали това са думи на певицата, или е просто нечия провокация, засега не е напълно ясно. Но Гери Никол даде няколко интервюта, в които отрича за любовна връзка със сина на Борислав Михайлов.

Нейните думи обаче не са достатъчни, за да спрат слуховете.

В светските среди продължава да се шушука, че Гери Никол и Ники М. са изкарали романтична ваканция в Дубай тази пролет. Говори, че двамата са отседнали в един от най-скъпите хотели в емирството.

Всичко това никак не се харесвало на Николета Лозанова, която откровено недолюбвала напористата блондинка. Как ще завърши женският мач с главен съдия Николай Михайлов, предстои да се разбере.

Красен КИРИЛОВ

Реклама
Реклама
Реклама