Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6657795 www.bgdnes.bg

Сексмаратон за Камелия

Певицата празнува рождения си ден в кревата с ракия 

С люта ракия и многочасов сексмаратон фолкпевицата Камелия отпразнува 47-ия си рожден ден!

С прословутото си нестандартно поведение изпълнителката отказала да се впише в клишетата за типичен празник и решила да направи нещо щуро и незабравимо.

Камелия неведнъж е споменавала за пристрастеността си към секса и че иска до го прави поне по 3-4 пъти на ден. За личния си празник решила да подобри личните си постижения и се отдала на безкраен сексуален маратон.

Реклама

"С годините сексуалният апетит на жената нараства и е много жалко, че когато тя най-после узрее за качествен секс, нейните набори не й обръщат никакво внимание. Моят приятел е по-малък от мен и на моменти е доста разкрепостен", призна преди време изпълнителката.

Любопитен момент е и че за 47-ия си рожден ден Камелия си сипала не тузарско вино или скъпо шампанско, а високоградусова ракия. Певицата е голяма любителка на традиционната напитка и обича през зимата да я дегустира. Снабдява се с нея от домашни производители от родния й град Чипровци. Тя я използва не само за консумация, но и за лечение.

"Грипът ме удари и се разболях. Не е никак приятно, но не е нещо сериозно. Затова и взех решение да се лекувам по традиционен метод. Направих си компрес от ракия и черен пипер. Много е важно ракията да е с висок градус, за да има ефект. Някой би казал, че съм съсипала хубавата напитка, но истината е, че много ми помага", каза пред "България Днес" по-рано през зимата атрактивната изпълнителка.

Рождения си ден тя ще съчетае с друг голям празник, и то юбилей - 20 години от началото на връзката й с любимия й Цветин. "20 години на ЩАСТИЕ, радост, любов, емоции... 20 години пълнота!!! Пожелавам на всеки човек на земята да изживее това!", написа прочувствено послание Камелия под публикувана от нея снимка в социалните мрежи. На фотоса Камелия и Цветин романтично са се сгушили и изглеждат като млада влюбена двойка.

Макар да наближава половинвековна възраст, Камелия признава, че се чувства като младо момиче, на което продължава да й се щурее и дивее, да пътува и да ходи на нудистки плажове, където да се сближава с природата.

Реклама
Реклама
Реклама