Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6660485 www.bgdnes.bg

Актрисата Диана Димитрова: Открих труп на старец

Помислих го за водолаз, никой друг не го видя, казва още д-р Огнянова от "Откраднат живот"

27-годишната актриса Диана Димитрова открила труп на възрастен човек през лятото на мостика в Бургас, научи "България Днес". Това се случило в началото на есента, след като красавицата се отделила от колегите, дошли да играят в една постановка на морето.

Реклама

"Исках да си направя знаменателно селфи и щеше да ми се получи най-готината снимка, докато не се наведох надолу и погледнах във водата. Казах си: "Яяяя, водолаз". После видях, че тялото е на стар мъж. Странно е, че имаше много хора около мен, а никой не го беше видял. Обадих се в полицията и извиках помощ", разказва Диана.

След този случай за нея някак естествено дошло предложението да участва в сериала "Дяволското гърло" на продуцента Евтим Милошев и Любо Нейков. Филмът е с кримисюжет, в който 27-годишната Диана играе роля, за която мечтае от години.

"Не искам да издавам, хората скоро ще видят за какво точно става дума. Много съм доволна от това, което се получи като краен вариант", казва Димитрова.

Красавицата се снима и в друг проект на "Дрийм тийм" - докторския сериал "Откраднат живот". Д-р Огнянова, която влезе чудовищно бързо в сърцето и на зрителите, и на екранния директор на болницата "Свети Кирил" - Юлиан Вергов, е категорична, че ще участва и в следващия сезон на сериала.

"Новата 2018 г. се очертава да е много щастлива за мен. През този месец е световната премиера на филма "Смъртоносна надпревара 4", в който участвам заедно с холивудския актьор Джейсън Стейтъм. По-нататък ми предстои и премиерата на българския филм "Писма до Антарктида" на Станислав Дончев, където си партнирам с Ирмена Чичикова", разказва за очакващите я дни Диана Димитрова. За 27-те й години биографията й никак не е малка.

Реклама

На 15 години тя решила, че ще се занимава с изобразително изкуство и непременно ще влезе в Художествената академия. И се случило. Преди това - на училище не ходила много редовно и постоянно трупала неизвинени, но за щастие наистина я приели в художествената, при това на първо място в специалността "Графика".

"След първата година спря да ми е интересно и се махнах. После реших да кандидатствам в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" и след много перипетии завърших в класа на проф. Атанас Атанасов", спомня си днес Диана.

От миналото й остава единствено проблемът с "шарените петна".

"Когато не рисувам дълго време, започвам да ги виждам пред очите си, нещо като халюцинации. И когато пресъздам върху платното картина, всичко изчезва, сякаш се освобождавам", обяснява актрисата.

Любимото й занимание вечер е да застане със свещ в ръка и да гледа изложбата си. Смята, че рисунките й се съживяват. За 27-те си години Диана Димитрова продължава да работи върху патологичното си нетърпение всеки ден. Живее на таван с любимата си котка. В квартала й викали "лудата с котката".

"Разхождам я всяка вечер на каишка, тя се държи като куче, като катерица. Яде лешници, пие бира с мен - тя е моето животинско детенце“, разказва актрисата, която наскоро се е сдобила и с малък дракон, който живее в аквариум.

"Усещам, че рискът постоянно ме дърпа за ръката и не мога да му се противопоставя. Веднъж си тръгнах от морето в полунощ на стоп. Сигурно извънземните наистина ме пазят, както си мисля от малка, защото на последната лампа в селото спря някаква кола и от там едни млади хора ме взеха да се върна с тях. Бяха отседнали на къмпинг в гората. Цяла нощ си пяхме и танцувахме, беше много хубаво", спомня си Диана.

Актрисата има опит и в работата с много млади хора, тъй като само допреди година работела като хостеса в клуб. Шашнала се от многото надрусани момичета и момчета и от тогава намразва дискотеките.

"По това време исках да си изкарам пари, за да издам книжката "Влад". Стана, но впечатленията, които открих за себе си от нощна София, бяха разтърсващи - надрусани красавици, влачени от силни момчета", потресена е от грозната картинка Диана.

За личния си живот Димитрова не обича да говори. Казва, че няма гадже, защото трудно някой може да издържи на темпото й.

"Винаги правя това, което ми доставя удоволствие и ме радва в живота. Не харесвам застояването. Ако някой иска да е с мен, трябва да ми "удържи". Ако не, не било писано", категорична е Диана.

Напоследък красавицата има нова страст - тича сама по улиците между 2 и 3 часа през нощта.

"Спокойно е, чисто и приятно. Така отпускам от натовареното ежедневие", споделя Димитрова и с нетърпение очаква да започнат снимките на поредния сезон на "Откраднат живот".

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама