Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6660965 www.bgdnes.bg

Мис България май си резна носа

Тамара Георгиева мълчи като партизанин правила ли си е ринопластика

Тамара Георгиева се покри. Откакто грабна короната на "Мис България", мацката се появи на едно-две събития, след което изчезна.

Липсата на Тамара не е случайна - упорита мълва се носи, че миската си е клъцнала носа, който й създаде толкова ядове. Единствено "България Днес" успя да се свърже с блондинката, която обаче не пожела да удостои феновете с внимание. "Без коментар за носа!", отсече настоящата Мис България.

Реклама

Именно заради липсата на снимки и активност от страна на Тами (а една миска би трябвало нонстоп да се фука, че е избрана за най-красивата в държавата) се заговори за ринопластика. Когато човек легне под скалпела, трябва да мине поне месец, за да се покаже пак на светло и пред обективите. Макар да звучи като лека операция, след ринопластиката редовно следват отвратителни отоци, синки, кръвоизливи и прочие "хубавини".

До крайната мярка Тамара уж стигнала, защото не могла да понесе тежките подигравки и обидите, които избълва обществото по неин адрес. А повечето хора просто си казаха мнението, на което имат право - че не им харесва и според тях не трябва да се окичва с подобна титла; случаят изключително напомня на Анита Мейзер и нейната титла "Мисис България Свят" от 2014 г., когато всички дружно се посмяха. Е, после силиконовата миска влезе в затвора по обвинение в убийство и вече не беше смешно.

За Тамара се носи и друг слух. Според него я набедиха, че нямало да ходи на конкурса "Мис Свят", защото чуждестранните организатори искали... друга наша миска. Предпочитали подгласничката й Йовита Георгиева от Бургас.

Това е пълна идиотщина, защото организаторката на "Мис България" Ирина Папазова отдавна не държи лицензите за "Мис Свят" и "Мис Вселена" - те са при Страхил Гановски. Затова и момичето на Папазова няма как и да припари до "Мис Свят".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама