Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6669394 www.bgdnes.bg

Мегз ляга за операция

След като вчера спука гума на пътя, днес рано сутринта най-коментираната риалити звезда у нас пусна стори, в което разказва на феновете си, че днес и предстои операция.

“Днес ще се оперирам. Аз съм смело момиче, но малко ми е тъжно. И тази пълна упойка. Ох, дано всичко е наред” - каза красавицата.

Реклама

Причините за операцията не са ясни. Поводът може да е вчерашният инцидент, въпреки че Каканашева не сподели самата тя да е пострадала. Но Мегз може да крие уплахата и стреса си, за да не предизвика отново огромна вълна от критика и коментари. Припомняме, че когато бе блъсната от камион, носителката на Златна игла предизвика по-скоро критика у своите фенове, отколкото съчувствие.

Друга версия е, че Каканашева страда от неизличима болест. Затова се заговори още в къщата на Вип Брадър. От няколко седмици дизайнерката често споменава пред феновете си, че постоянно й е лошо. Тя снима как всеки ден работи буквално до изтощение и често й прилошава. Мегз винаги демонстрира свръхчовешка издръжливост и никога не се вслушва в притеснените съвети на феновете и близките й, че е време за отдих.

Третата версия е, че операцията е козметична. По тялото на Мегз се виждат следи от маркер, които са типични за слагането на силикон. Такива маркери обаче, се слагат и за дихателни операции, които също не са изключени за Мегз.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама