Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6669831 www.bgdnes.bg

Ламбо иска внуче. Ексклузивни снимки от сватбата на сина на Стефан Данаилов

Започваме да работим по въпроса, категоричен е младоженецът Влади

Големият актьор Стефан Данаилов иска внуче и неговият син Владимир Данаилов съвсем скоро ще го зарадва с тази вест, научи "България Днес".

"Много ще се радвам, ако ми родят внуче. А и това е естествено продължение на всяко семейство. Всичко бих дал за сина си и въобще за хората около мен. Вещите не са от значение, когато искаш да зарадваш някого. Цял живот съм се раздавал и така ще е винаги."

Реклама

С тези думи любимият актьор на мало и голямо Стефан Данаилов изпроводил майката на сина си Владимир Данаилов - Ирен Кривошиева, в Щатите, където преди месец се състоя сватбата на любимото им отроче.

С ексклузивни снимки от сватбата разполага единствено "България Днес". Влади се венча в гръцка църква и стана официално съпруг на приятелката си Виктория. Церемонията е била според православните канони в американския град Сарасота във Флорида, където младото семейство живее от години.

Бащата на младоженеца - Стефан Данаилов, не успя да отиде на сватбата на единствения си наследник, защото в същия ден отбеляза своята 75-годишнина в София.

За сметка на това прати писмо на Влади, както и подаръци за булката и нейните родители. Стефан подари на Виктория диамантено кръстче, а на сина си костюми, дрехи, картина и български вина. Ирен Кривошиева, майката на Влади, му подари собственоръчно нарисувана икона, която правила повече от три месеца. Ирен и мъжът й Николай подарили и материални подаръци на младото семейство - ръчно везани покривки за легло, сервизи и бижута за младоженката.

Бащата на Виктория е главен прокурор на щата Джорджия, майка й също е юрист. По време на церемонията бяха спазени всички американски ритуали и Ирен Кривошиева заведе сина си до олтара.

Реклама

"Влади от години живее с Виктория. Тя е идвала многократно у нас, запознавала се е със семейството ни, с баща му и роднините му", каза Ирен.

30-годишният Владимир Данаилов живее с Виктория в Сарасота, щата Флорида.

"Вики работи като преводач във фирма. Известно време преподава и на деца в детска градина във Флорида. Много беше готино. Плановете ми бяха, след като завърша теология, да запиша медицина. И това се случи - записах, ще ставам лекар", сподели ни Влади, който обясни и че вече е готов да стане татко и това може да се случи, след като имат брак пред Бога. "Работя за бебе, досега това не се случваше, защото и двамата с Вики сме вярващи и искахме да се венчаем в църква", обясни ни синът на Ламбо.

Преди половин година той завърши и кинезитерапия, от която си вадеше хляба. Синът на Ламбо е сигурен, че с Вики ще бъдат прекрасно семейство и без някой да им помага финансово.

"Виктория е осиновена дъщеря от свръхзаможна републиканска фамилия, но не искам да споменавам имената на родителите й, защото безсмислената завист у нас е твърде голяма", каза още Данаилов-младши. Според него двамата с Вики няма да се възползват от свръхзаможните й родители, защото разчитат на собствените си усилия да финансират семейството. "Никога не съм разчитал някой да ми дава пари, винаги съм си ги изкарвал сам. Вики е като мен", каза още Данаилов. Майката и бащата на Виктория наистина са милионери, като на отминалите избори в САЩ са били и спонсори на конкурента на президента Барак Обама Мит Ромни, споделят близките до сина на Ламбо.

Виктория и Влади се срещат през 2009 г. в университета във Флорида и оттогава са неразделни. Дали годеницата му наистина вярва в религиозните прокламации на Данаилов, или просто се е увлякла по нетрадиционен за американското общество типаж, не е ясно. Но е факт, че с години стои плътно до Влади Данаилов и той й вярва безрезервно.

Стефан Данаилов: Синът ми никога не е бил грешка!

"Синът ми никога не е бил грешка. Грешка е, че не признах на Мери за него, а мълвата й го донесе. Помагах му скришом. И това бе грешка. На моменти съм нерешителен и това е един от основните ми недостатъци в житейските ми избори", споделя в книгата за сина си големият ни актьор.

Ламбо най-трудно преживял престоя на сина си в шоуто "ВИП брадър". Днес обаче нещата са различни. "За щастие той няма нищо общо с онзи Владо от тогава. Тогава беше обсебен от разни истории, но никога и не го попитах защо участва в шоуто", обяснява още Мастера. След като излезе от предаването, Влади първо отишъл при баща си. Било на рождения му ден.

"Росен отвори вратата и го пусна вътре. Бях шокиран. Мери го покани да седне, държеше се хладнокръвно. Поговорихме. Вечерята мина добре. Гледах го и се чудих какво му се беше бъгнало. Глава, пълна с религиозни неща. Ходеше "гол и бос", а раздаваше всичко на други хора. На тръгване му дадох яке и пари. Казах му да не ги дарява, защото не ги е изкарал той, някак си не е редно. Идването му беше един вид извинение. Полека започнахме да възстановяваме отношенията си. Радвам се за това. Все пак Владо е добро момче. И предполагам, че неслучайно избра да се ожени на 9 декември, датата на рождения ми ден. Сега ще учи медицина и така ще сбъдне мечтата на майка ми да има лекар в рода ни", пише още Стефан Данаилов в "Романът на моя живот".

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама