Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6670008 www.bgdnes.bg

Видрата гръмнат след пиянска шега

Юлиян Мирчев пострелян три пъти в крака по време на меле в апартамент

Куршум в бедрото от авер след пиянски скандал отнесе известният в подземния свят търновски бизнесмен Юлиян Мирчев-Видрата.

Екшънът се разигра вчера призори в апартамент на ул. "Бузлуджа" във Велико Търново. Видрата и неговият партньор седнали да поливат успешна сделка, обясниха лаконично криминалисти.

Реклама

След няколко бутилки твърд алкохол безобидна шега става повод двамата авери да се счепкат. При последвалата физическа саморазправа Видрата е гръмнат в крака. Въпреки раната Мирчев сам успява да позвъни на тел. 112. Пристигналата линейка го откарва в болница, където е опириран по спешност. След намесата на лекарите състоянието му е стабилизирано и няма опасност за живота му, обясниха вчера от лечебното заведение.

По неофициална информация конфликтът е свързан с притежаваната от Видрата заложна къща "Марибу" в центъра на Велико Търново. Според фирмените документи тя отчита печалби за стотици хиляди левове. Въпреки добрите резултати през последната година Юлиян Мирчев и съдружникът му Иван Прокопиев-Изгорелия преустановили официално работа. Според сайта брейкинг.бг Мирчев продължил да дава заеми с висока лихва на свързани с подземния свят.

В града се говори, че Видрата и аверът му имали намерение да сменят бизнеса. Планирали да вземат на концесия кариера за добив на инертни материали. За помощ според слуховете Видрата разчитал и на бившата си съпруга, която доскоро бе общинска съветничка от ДПС.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама