Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6672827 www.bgdnes.bg

Щерката на Ванко 1 по стъпките на Николета

Рапърът ревнува от напористи обожатели

Ивана със секси селфита, докато баща й е в затвора

Непълнолетната дъщеря на скандалния рапър Ванко 1 е тръгнала по стъпките на идола си Николета Лозанова.

Едва 16-годишна, Ивана провокира с предизвикателни снимки в мрежата и трупа все повече популярност сред мъжката аудитория.

Реклама

Джуки, цици и селфита, имитиращи стила на Ни Ло, не давали мира на Ванко, който отново е зад решетките, този път заради шофиране в нетрезво състояние.

Ивана, която е кръстена на известния си татко, успява да тушира бащината ревност на пловдивския изпълнител, като пред всички заявява, че той е единственият мъж, за когото е сигурна, че я обича истински.

Факт е, че децата на бившия аренби певец израснаха в компанията на Николета Лозанова, с която Ванко 1 беше в суперблизки приятелски отношения в продължение на години.

Силиконката се превърнала в модел за подражание на малката Ивана, а един от синовете на рапъра преди време дори заяви в тв интервю, че си мечтае бъдещата му съпруга да прилича на плеймейтката.

„Надявам се да направя добри и възпитани хора от тях, натискам ги да се научат на нещо, да залягат над книгите. За всичко останало може и да съм много печен, но когато говорим за училище и спорт, съм изключително строг“, споделя Ванко по темата за родителството.

Грета Иванова

Реклама
Реклама
Реклама