Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6674530 www.bgdnes.bg

18-годишната футболистка Валерия: Аз ще съм новата Мис Плеймейт

"Аз ще бъда новата Мис Плеймейт. Амбицирана съм да спечеля конкурса на всяка цена. Мечта ми е. Не мога да губя. Аз съм първата, единствена и най-достойната."

Това сподели пред "България Днес" нашето откритие - шеметната 18-годишна Валерия. Фаталната брюнетка е ученичка в 12-и клас в столицата и скоро ще празнува абитуриентски бал. Но емоциите около завършване на школото са изместени от непоколебимото решение да се окичи с титлата Мис Плеймейт.

Реклама

Отсега фурията се готви за еротичната надпревара, а "България Днес" засне специална фотосесия с апетитната газела.

Валерия е професионална футболистка. Запалила се още като малка и ритала заедно с момчетата. Въпреки крехката си физика надарената девойка играе като ляв и десен бек, а впоследствие и като централен защитник. Такъв пост заема в женския футболен тим на "Литекс Лейдис", където прекарва четири години.

„Левски“ и „Барселона“ са любимите отбори на Валерия. А Меси и Ники Михайлов са й фаворити. Докато първият като магьосник на терена, вторият й е любимец по мъжка линия.

"Ники Михайлов вече е зает. Но ми харесва много. Висок, мускулест, с плочки на корема. Има много хубава усмивка и е тауиран. По такива мъже си падам", споделя моделката.

Точно 15 минути трае първоначалното притеснение от разголената фотосесия на Валерия. След това хвърля задръжките и се разхожда спокойна чисто гола в студиото.

"Искам да покажа в „Плеймейт“, че като съм на 18, съм много по-умна и интелигентна. Не ми харесва поведението на последната победителка Нора Недкова. При всяко интервю постоянно си облизва устните. Мисли се за Шакира, Бионсе и Дженифър Лопес. Това са звезди от галактиката, а тя не знае къде се намира. Аз сега съм по-добра от нея, представям си, когато дойде моментът за конкурса", споделя Валерия.

Реклама
Реклама
Реклама