Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6675478 www.bgdnes.bg

Диляна Попова отслабва с фитнес и лунна диета advertorial icon

Красивата дизайнерка, модел и актриса Диляна Попова години наред спазва строг режим за справяне с всеки излишен килограм. Прелестното си тяло тя вае с редовни фитнес тренировки – по 3 пъти на седмица, 2-3 часа дневно. Твърди, че спортува интензивно и това го дължи на огромната си воля и спортен хъс.

„Благодарение на фитнеса си позволявам да хапвам каквото обичам, но стигне ли се до сваляне на някой и друг килограм започвам спазването на простичък, но резултатен режим – кисело мляко, зеленчуци, фитнес и намаляваща луна. От 7-8 години не ям месо, а само риба. Обичам зеленчуци и сирена. Кача ли килограми, не ям въглехидрати“ , споделя красавицата. „Съобразявам се с цикъла на Луната - започвам, когато тя намалява и за една седмица заедно с тренировките свалям 2-3 килограма", допълва тя.

Лунната диета е известна с това, че освен че помага да отслабнем, пречиства организма от токсините и задържаната вода. Подобрява имунната система, полезна е също и за бъбреците. Единственото u условие е по време на лунните фази да не се яде месо – позволена е само вода, и различни течности.

Реклама
Реклама
Реклама