Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6675661 www.bgdnes.bg

Луна: Динко лъже! Не ми е платил очилата

Ловецът на бежанци: Да си провери пак сметката

"Динко лъже! Не ми е платил очилата по никакъв начин, камо ли в десеторен размер! Само си прави реклама на мой гръб!" Това заяви категорично пред "България Днес" певицата Луна. Коментара си тя направи по повод публикация на Ловеца на бежанци в социалните мрежи, че е бил осъден от нея да й плати в десеторен размер атрактивния аксесоар, който счупи във „ВИП брадър“, и й е превел преди дни 1665 лв., или равностойността на 1000 щ. д.

"Ако все пак Динко благоволи да ми ги даде, ще използвам парите за благотворителност", сподели Луна. При това тя има и конкретна идея къде точно да помогне с тях: "Хората от с. Вехтово, Шуменско, откъдето бяха родом и родителите ми, събират средства за изграждането на нов християнски храм, тъй като старият се руши", разказа певицата, която онзи ден си смени и цвета на косата.

Реклама

"Получих писмо от тях с молба за помощ. Проектът, одобрен от местното кметство, както и от Варненския митрополит, е за около 150 хил. лв., като по-голямата част от сумата вече е събрана. Цялата сума от очилата - ако Динко ми я плати, ще иде за тази кауза! Ще участвам в нея и с други лични средства", обеща Луна и призова всички, които имат възможност, да помогнат селото да има нов православен храм.

"България Днес" се свърза с Динко Вълев, за да разкрие дали наистина ексцентричната певица не е получила и стотинка от него.

"Всичко съм й превел. Да си провери сметката. Писна ми се да занимавам с Луна", бе коментарът на Ловеца на бежанци.

Ани Романова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама