Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6675670 www.bgdnes.bg

Натали Трифонова няма свян от жени

След като превзе ефира и мъжките сърца 

Синоптичката кръстосва дискотеки, демонстрира секси тяло

Истинска провокация и сексапил демонстрира синоптичката Натали Трифонова.

След като завладя сърцата на хиляди мъже от малкия екран, лъчезарната блондинка не се спира, а достига нови върхове. Оказа се, че красавицата е фен и на двата пола и без свян се натиска с жени. Доказвателство за това са палавите фотоси, които водещата на времето по Би Ти Ви си пуска в социалните мрежи. Видимо близостта й с представителки на нежния пол допадат на Трифонова, която с радост обменя ласки с други дами. Въпреки че слуховете са, че красавицата отдавна е обвързана със заможен младеж, Трифонова категорично отказва да разкрие кой е той и демонстрира поведение на необвързана.

Името й бе забърквано и в любовни афери с шоумен №1 на България Слави Трифонов. "Коя е Натали Трифонова, с която съм обвързан?", запита стъписан Дългия, след като разбра, че името му отново е замесено с млада колежка. Трифонова също бе категорична, че дели само фамилията с известния водещ и нищо друго.

Реклама

След като набра популярност в праймтайма на една от най-гледаните телевизии, русата фурия се отдава все по-често на бляскав купонджийски живот и не спира да обикаля най-скъпите заведения в столицата. Блондинката вършее по дискотеки до ранни зори, ала въпреки това всяка сутрин я виждаме да грее лъчезарно от малкия екран.

Интересното е, че Трифонова предпочита единствено компанията на млади дами, а мъжката аудитория въобще не я интересува. За да е в синхрон с нощния живот, водещата изоставя строго елегантните облекла, с които сме свикнали да я виждаме, и слага минижупи, разкриващи безкрайните й крака. Предизвикателното облекло отива на сексапилната синоптичка, която не се свени и разкрива все по-голяма част от тялото. Запознати с нощния живот са категорични, че Натали оставя всички задръжки вкъщи и често пъти са я засичали да върти кръшно тяло по звуците на ориенталска музика. Оказва се, че Трифонова не е срамежливите млади дами и обича да предизвиква аудиторията й от почитатели.

Синоптичката има няколко предизвикателни фотосесии, които оставят без дъх феновете й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама