Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6675952 www.bgdnes.bg

Християн Гущеров задържан след меле в дискотека

Бесен екшън с милионерския наследник

Отнася патрулка с мощния си джип "Мерцедес"

Християн Гущеров е задържан след меле в столична дискотека, научи "България Днес".

Запой в култовия бар "Домби" завършва с побой, гонка и блъсната патрулка в неделя сутринта, разкриват свидетели на бесния екшън.

Бившият съпруг на фолкпевицата Мария и настоящ годеник на плеймейтката Светлана Василева се забавлявал с приятели в скандалния столичен бар "Домби" до ранните часове на неделя, твърдят свидетели. След сериозен запой милионерският син и охранителите му се спречкали с друга компания, стояща на съседно сепаре. Не след дълго се стигнало до физическа саморазправа, която броени минути по-късно се пренесла извън дискотеката. Хората и от двете компании се метнали на мощните си коли и си организирали гонка по софийските улици.

Реклама

През това време в полицията постъпва сигнал за случилото се и патрулка на 6-о РПУ тръгва след Гущеров и опонентите му. В столичния кв. Бояна мощният джип на Гущеров бил засечен и правейки маневра назад, се натресъл на полицейската кола. Това в крайна сметка прекратило гонката. Според очевидци на инцидента Гущеров е бил закопчан и отведен в районното. Милионерският син и още седем души са били арестувани за 24 часа. Издирват се още двама участници в мелето, твърди Би Ти Ви.

Според информация на вестника Християн Гущеров е отказал проба за алкохол и наркотици. В ранния неделен следобед от МВР разпространиха и следното съобщение до медиите:

"Възникнал е конфликт между две групи посетители на столична дискотека. Спречкването продължило и на пътя. Малко след 8 часа в кв. Бояна единият от участниците в конфликта е предизвикал пътен инцидент. Установено е, че джип "Мерцедес", управляван от 29-годишен мъж, връщайки назад, блъснал полицейски автомобил. Нанесени са материални щети, няма пострадали", съобщават от полицията.

Багата едва оживя след купон в "Домби"

Често столичният бар "Домби" става арена за скандали и побоища между посетителите, които са все отбрани хора - мутри, спортни легенди, ММА бойци и красавици от кориците на еротични списания.

Сред редовните гости, преди да бъде закопчан за дрога, е Стефан Бонев- Сако. Янко Ваташки-Лудия също е сред ярките посетители на скандалния бар. Култовият крадец Чората е едни от най-верните фенове на мутренската дискотека на "Графа" през 2007 година. Той обожавал да танцува сам на дансинга, гол до кръста, запасал пистолет и два ножа, по един във всяка ръка, разказват свидетели на зрелището.

Заведението доби печална известност и през 2012 година, когато насред бара бе намушкан почти смъртоносно Благой Иванов-Багата. Той бе откаран в „Пирогов“, където прекара 3 месеца в битка за живота си.

Реклама
Реклама
Реклама