Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6676333 www.bgdnes.bg

Похотливият Евстатиев се поправя с труд

Преместиха осъдения за изнасилване бивш кмет Иван Естатиев от затвора в трудово поправително общежитие в Пазарджик. Там той ще излежи остатъка от постановената му 4-годишна присъда.
Бившият кмет на Стрелча и Пазарджик бе осъден за изнасилването на 16-годишна ученичка. Инцидентът стана на 15 януари 2016 година. Похотливият кмет поканил непълнолетното момиче в хотелската си стая, уж да й обяснява как да кандидатства право. Предложил й водка и започнал да вдига наздравици. След като Ирена се напила, се възползвал от нея и правили секс. Момичето било девствено.
Първоначално похотливият кмет бе осъден на 6 години зандан. Пловдивският окръжен съд обаче намали присъдата му на 4 години. Две от тях той вече е излежал в предварителния арест. Адвокатът му Ташкена Колчева се закани да извади Евстатиев от затвора преди лятото. Тя ще поиска условното му предсрочно освобождаване от трудово-поправителното общежитие, където той е преместен миналата седмица. Там той е по-свободен, на по-лек режим и има възможност да работи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама