Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6677603 www.bgdnes.bg

Гущеров спира с дискотеките

Баща му го вразумява

13 ч. в ареста престоя Християн, спира с излизанията от вкъщи 

Арестуваният за побой милионерски наследник Християн Гущеров спира с дискотеките и нощния живот, научи "България Днес".

Младият бизнесмен се зарекъл, че кракът му повече няма да стъпи в нощно заведение след проблемите през уикенда. Гущеров бе арестуван заради побой в кв. Бояна след скандал между две компании в столично заведение. Освен това Християн ударил с джипа си патрулния автомобил на полицаите и го прибрали в ареста.

Реклама

Милионерският наследник не бил излизал на дискотека от години, но точно в събота решил, че му се купонясва, и се събрал с приятели. След инцидента той решил, че няма място в нощните заведения и се връща към домошарския начин на живот.

Конфликтът тръгнал от култовото столично заведение "Домби" в центъра на София, където Гущеров се забавлявал. Компанията му се спречкала с друга и се стигнало до разправа. Тя се пренесла извън дискотеката, като двете компании се гонили с колите си. След като спрели, за да се разберат - пристигнала полиция.

Гущеров беше задържан в 6-о РПУ, но към 21 часа в неделя вечерта е бил освободен и веднага се прибрал вкъщи. Така реално той прекарал в ареста около 13 часа, въпреки че задържането му беше за денонощие. Охранителите му го скрили от любопитните погледи и веднага го откарали към имението му в квартал Бояна. Оттогава бизнесменът не е излизал и бил категоричен, че следващите дни ще прекара в дома си. Гущеров бил силно разстроен от цялата суматоха около името му и не искал да дава допълнителни поводи за напрежение.

На баща му - бившия депутат Добромир Гущеров, също не се понравила цялата история и той седнал да поговори със сина си и да го вразуми, че не трябва да влиза в подобни скандали. И без това на цялата фамилия не й било приятно, че все по-често присъства на клюкарските страници. Гущеров-младши обещал, че ситуацията няма да се повтори и това е просто изолиран случай, който е резултат от неприятно стечение на обстоятелствата.

От МВР поясниха, че бизнесменът е отказал всякаква проба за алкохол и наркотици. Все още не е ясно дали прокуратурата ще му повдигне обвинение. Образувано е досъдебно производство за хулиганство.

Случката с ареста на Християн е доста изненадваща, след като от няколко месеца той има сериозна приятелка - плейметката Светлана Василева, и двамата планират да създадат семейство и деца. Двамата са известни с това, че рядко излизат и предпочитат да прекарват повече време вкъщи, където си готвят и релаксират. Дори да има партита, Гущеров предпочита да ги прави в имението си, като на едно такова присъства дори и Азис, като се пускаха снимки на празнуващи по халати.

Името на Гущеров сериозно се завъртя в публичното пространство и покрай раздялата му с фолкпевицата Мария. Двамата вдигнаха пищна сватба преди 3 години, но накрая младият милионер прогони певачката, тъй като не му харесвало лекото й поведение и постоянно разголване в клипове и дискотеки. Мария му отвърна, като се оплака, че постоянно я карал да си стоят вкъщи и не й позволявал да излизат никъде, което я карало да се чувства зле.

Реклама
Реклама
Реклама