Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6677867 www.bgdnes.bg

Мис Българка Михаела Коцева: Искам да охранявам Бойко

Коя е тя

Михаела Коцева е последната Мис Българка. Очарователната софиянка с пищен бюст е само на 19 години. Печелила е и титлата Най-секси бюст. Подгласничка е в конкурсите Best erotic model, "Мис Секси тяло" и "Мис София". Освен че се изявява на подиума, тя е завършила геодезия, а сега учи национална сигурност. Михаела сваля задръжките пред "България Днес".

- Михаела, завиждат ли ти на пищния бюст?

- Да. Пищният натурален бюст е рядкост сред жените. Винаги са ми завиждали момичетата с гърди, приличащи на асансьорни копчета. Избиват си комплексите върху мен. Бюст като моя има и своите минуси. Мъжете винаги са ме заглеждали първо там. Когато облека дреха с деколте, всички ме зяпат право в гърдите. Имало е моменти, когато съм се чувствала доста неловко и се притеснявах от това. Но пък на коя жена не й харесва цялото внимание да е върху нея? Гръдната ми обиколка е над 90 см.

Реклама

- Искаш ли да станеш плеймейтка?

- На този етап нямам такива амбиции. Тази година ми предложиха да участвам, но отказах. Нищо не се знае за в бъдеще. Уверена съм в своите действия, знам какво искам от живота. Имам реална преценка за нещата, затова се целя само в това, което мога да постигна.

- Трябва ли да спиш с някого, за да пробиеш в модните среди?

- Винаги има слухове, че конкурсите за красота се печелят по този начин. Аз лично съм побеждавала достойно, без да ми се налага да се възползвам от подобни предложения. В крайна сметка всяко едно момиче избира дали ще загуби достойно, или ще печели по този начин.

- Получаваш ли неприлични предложения?

- Имала съм доста такива по време на конкурси. От хора в журито, от спонсори или просто от хора в публиката. Никога не съм вземала подобни оферти на сериозно. Аз съм момиче с достойнство и самоуважение.

- Новата Мис България Тамара Георгиева бе оприличена на Баба Яга заради носа й. Ти как смяташ?

- Всяко едно момиче, което се явява на подобен конкурс, е красиво със своите недостатъци, защото перфектни хора няма. Много е грозно така да се нагрубява едно младо момиче и да се съсипва името му. След като е избрана за победителка, значи е впечатлила журито.

- Кое е по-трудно - манекенството, геодезията или националната сигурност?

Реклама

- Всички смятат, че манекенството е нещо лесно. Не е съвсем така, защото в него се влагат труд, упорство, постоянство. Нужен е и доста силен характер. Трябва да се чувстваш и да изглеждаш добре на сцената. Всеки един модел полага изключително много усилия, за да поддържа фигурата си. Геодезията пък е една древна наука, но не ме грабна чак толкова, че да продължа да я изучавам. Затова избрах нещо по-различно като националната сигурност. Приех това като едно голямо и доста сериозно предизвикателство. Не всеки ден може да срещнете моделка, специалист по национална сигурност. Това за мен е най-трудно, защото носи със себе си доста повече отговорности.

- В коя сфера желаеш да се реализираш?

- Имам сериозни амбиции да вляза в Академията на МВР. Бих искала след успешно завършване на висшето си образование да започна работа в системата, най-вече в ДАНС.

- Кой политик искаш да охраняваш?

- Бих предпочела да пазя прeмиера Бойко Борисов, тъй като му симпатизирам повече, отколкото на президента Румен Радев.

- Има ли рискове от терористични атаки по време на европредседателството на България?

- За България това е доста добра възможност да се представи добре пред чужденците. И да извлече всички ползи от това председателство. Рискове от терористични атаки съществуват, но има и хора, които да се погрижат за предотвратяването им.

- Кой спорт те влече?

- Имам интерес към бокса и смятам да се запиша на тренировки. Следя мачовете на Кобрата. Той, както и брат му, са едни от най-добрите боксьори в света. Не познавам Кубрат лично, затова не мога да кажа дали го харесвам като мъж.

- А Григор Димитров допада ли ти?

- Григор е един велик българин, който прославя страната ни със своя талант и аз лично се гордея с него. Определено ми допада като мъж. Дали Никол не е прекалено стара за него? За любовта граници няма.

- Каква музика слушаш?

- Предимно попфолк. Симпатизирам на певеца Галин.

- Какви мъже харесваш?

- Амбициозни и красиви, които се развиват. За какво ми е някаква мутра, която е куха отвътре и няма да има държание спрямо мен. Всички знаем, че в България стереотипите са манекенка с мутра, но аз ще ги разбия. За момента нямам мъж до себе си и сърцето ми не е пленено.

- Има ли любов от пръв поглед?

- Няма как. По-скоро е някакво привличане, което на по-късен етап да прерасне в любов.

Добромир ДОБРЕВ

Реклама
Реклама
Реклама