Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6678509 www.bgdnes.bg

Синоптичката Нора влюбена в успял адвокат

Гаджето я подкрепя в новото й амплоа на синоптичка

Топмоделката срещнала Траян в университета

Студентска любов. Така може да бъде описана с две думи романтичната история на красивата синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова и нейния възлюбен Траян Косев, научи "България Днес".

Най-вървежната ни съвременна моделка, която скоро замести на екран Деси Банова, срещнала гаджето си в УНСС. Двамата завършили "Право", но за разлика от Нора Траян продължил развитието си като адвокат и в момента е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаваща се с правни и бизнес услуги.

Реклама

Младият юрист вече е носител на редица престижни награди, а на въпрос дали и тя се вижда някой ден президентша като предшественичката си Деси Банова, Нора шеговито отговаря: "Наистина мога да се омъжа за президент. Ако моята половинка реши да се кандидатира за такъв, според мен би бил страхотен държавен глава".

Единствената българка, която е изгрявала цели два пъти на корицата на модната библия "Вог", е категорична, че е намерила любовта в лицето на Траян и без неговата подкрепа не би могла да се справи в момента.

Влюбената двойка обича да прекарва времето си сред природата и в компанията на близки приятели, далеч от светската суета.

Грета Иванова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама