Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6679114 www.bgdnes.bg

Галена бойкотира Пайнера (СНИМКИ)

Фолкпевицата Галена продължава да бойкотира шефа си Митко Пайнера!

Изпълнителката беше големият отсъстващ на купона за 28-ия рожден ден на музикална компания "Пайнер", който се състоя в заведение край Харманли. Цялата армия от силиконови певици се събра за партито, но Галена така и не се появи.

Липсата й беше колкото изненадваща, толкова и очаквана. Преди 2 години Галена сериозно се разсърди на Митко Пайнера, че не беше обявена за певица на годината, а най-желаната чалга статуетка отиде в ръцете на Преслава. Галена побесня и спря да си говори с бившата си най-добра приятелка, а бойкота си към продуцента си показа, като не се появи.

Реклама

"Повече никога няма да отида на тази церемония! Взех това решение, защото вече не намирам смисъл. Работя усилено, за да съм изпълнител със собствен стил. Тези награди се раздават по не особено ясни критерии на принцип отпреди 15 години. Статуетките са важни за хора, които трябва да бъдат лансирани с цел повече работа, а аз отказвам ангажименти, за да съм със семейството си, или за тези, които притежанието на статуетки храни егото им", коментира Галена.

С последната си постъпка тя показа, че не иска да ходи и на фирмените партита. Не е ясна какво е била реакцията на Митко Пайнера, но едва ли е бил във възхита, че една от най-добрите му певици отново е демонстрирала тежък характер. Едва ли музикалният продуцент ще накаже служителката си, но е вероятно да има разговор с твърд тон, за да стане ясно, че подобни своеволия са недопустими и трябва сериозно поведение, когато става въпрос за фирмената организация. Пайнера е известен с това, че е строг, но справедлив, когато става въпрос за управлението на музикалната компания. Така той успява да контролира толкова много красиви жени накуп.

Впечатление направи и отсъствието на Мария. Тя от години пропуска подобни мероприятия, тъй като смята, че е под нивото й да е на една маса с по-слабо популярните си колежки. Затова и Отварачката игнорира фирмените купони и вероятно никой не е очаквал да се появи в заведението.

Остава неясно защо на партито не са били фолкпевците Константин и Галин. И докато за първия е ясно, че е много зает покрай дискотеката си в Студентски град в столицата, то липсата на втория е истинска мистерия. Вече се появи теория, макар и непотвърдена, че и Галин също е сърдит, защото няма годишни чалга награди, а той чувства, че в момента е най-добрият и заслужава статуетка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама