Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6722251 www.bgdnes.bg

Орлин залюби Даяна

Актьорите от "Скъпи наследници" си пристанаха

Пренесоха екранната си любов и в живота

Целувка от вчерашния епизод на "Скъпи наследници" по Би Ти Ви даде старт на връзката между Орлин Павлов и Даяна Ханджиева и извън снимачната площадка, твърдят колеги на двамата влюбени.

Още в самото начало на заснемане на епизода преди месеци ласките между двамата, които уж са само по сценарий, се сторили странни на екипа.

Реклама

"Хващаше се, че прехвърчат искри, двамата бяха доста смутени от това, което им се случва. Разбрахме, че се харесват, но никой не предполагаше, че двамата се виждат и в живота", споделиха от снимачната площадка на най-скъпия филм на Би Ти Ви.

"Засега не търся мъж, не мисля, че е необходимо. Ще се появи, когато трябва", казва в интервю за "Всичко за семейството" Даяна Ханджиева малко преди началото на снимките на сериала. С днешна дата тя не опроверга, но и не се похвали за сериозни отношения с Орлин.

От своя страна потърсен от "България Днес" с въпроса дали са гаджета с Даяна, певецът се сепна леко сериозно и каза: "Амииии, не искам да говоря за личния си живот".

Изпълнителят на "Още малко" от няколко месеца е сам, след като с манекенката и начинаеща актриса Лина Роскин се разделиха без скандал. Причината за раздялата им бе възрастовата разлика. Роскин е на 20 години, докато Орлин гони четиридесетака. Той мечтаел за семеен уют, докато приятелката му си падала по нощния живот и купоните до зори. Преди нея талантливият актьор и певец бе дълги години гадже с Яна Акимова, която в момента е семейна с Петко Димитров и има две деца от него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама