Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6722267 www.bgdnes.bg

10 бона на час за родителите на Криско

Майката и таткото на рапъра се изявяват като дует "Кредо"

По 10 бона, и то само за един час изкарват майката и бащата на рапъра Криско. Ваня и Радослав Талеви са музиканти, чийто талант е наследил популярният им син. Семейството се изявява като дует "Кредо" и се радва на особен интерес в заведенията и ресторантите в Габрово. Дуетът е чест гости и на банкети, сватби и тържества по празници, като не отказва участия.

В репертоара на родителите на Криско влизат най-разнообразни стилове, като любими са им италианските евъргрийни.

Реклама

Отделно от частните участия Ваня и Радослав ръководят музикалната школа "Звезди в аванс", а възпитаниците им често се включват в техните концерти. Родителите на Криско обикалят и всички музикални конкурси в страната, а учениците им често печелят почетни грамоти и награди.

Техни съграждани разкриват, че родителите на Криско са преживели изцепките му в миналото. Ваня и Радослав се гордеели с успехите на сина си, а майка му се е превърнала от най-големия му критик в най-страстния негов фен.

Преподавателката по пеене сменяла мелодията на телефона си с всяка негова песен и често му давала музикални съвети. Най-много родителите на рапъра се гордеели, че са го възпитали да цени по достойнство парите и труда.

Когато пристига, за да учи в София, Криско е един от най-бедните студенти. Настаняват го да живее в общежитие, а той едва издържа на мизерията, която цари в Студентски град. Тъй като джобните, които семейството му успява да отдели от бюджета си и да му изпрати, са му крайно недостатъчни, бъдещата звезда бързо се ориентира да си намери работа. Макар хип-хопът да е в сърцето му, Криско започва кариерата си като диджей в чалга дискотека. Тогава е наясно с всички хитове в бранша, а по-късно включва култови фрази от текстовете им в своите песни. Денем посещава лекции, а през нощта забавлява хората в клубовете. Бакшишите са задоволителни, а и създава нови контакти.

В едно от интервютата, които даде за "България Днес", Криско разказа, че още си спомня и съжалява как заради мързела си не води парти по случай студентския празник на 8 декември и негов колега си тръгва от дискотеката с 1000 лева бакшиш.

В крайна сметка певецът решава да загърби образованието си и не е ясно дали е взел диплома за висше. Работи като тонрежисьор в радио, а след това се запознава със Спенс, който му помага да стартира успешна рап кариера. Днес Кристиан е сред най-богатите изпълнители у нас и освен като рапър вече се изявява и като продуцент.

Реклама
Реклама
Реклама