Реклама
https://m.bgdnes.bg/opa-a/article/6726968 www.bgdnes.bg

Вадят тиква от задника на полицай

Любимата на униформения забожда зеленчука в задния му двор при бурен секс

Полицай със завряна тиквичка в задника шашна монтанските медици! Лекарите, даващи дежурство в Спешното отделение, попаднали на фрапиращ случай от земеделския секс. Пациентът със странни хобита се оказал униформен на около 40 години от полицията във Враца, пише Булнюз. Сексдрамата продължава като в народната приказка „Баба вади тиква“. Ченгето постъпило около полунощ в болницата с необичайния си проблем. Пред хората с бели престилки той си признал и разказал подробности за това как зеленчукът се е промъкнал в задника му. Оказало се, че при страстна любовна игра половинката на полицая набутала тиквичка в дупето му, но след размяната на извратени ласки не успяла да я извади сама. Потърпевшият опитал да се отърве от чуждото тяло, но без успех. Тогава, срам-не срам, решили да потърсят медицинска помощ.

На лекарите в хирургията се наложило да премахнат по оперативен път запъналия се дълбоко зеленчук. След интервенцията зашили изтерзания от тиквата задник на ченгето.

Като му олекнало, той си признал пред изчервените от срам медици, че с половинката му са по-разкрепостени в леглото и редовно използвали помощни средства и нестандартни методи за доставяне на удоволствие. Особено се впечатлили от филмовата поредица "50 нюанса сиво", от която започнали да заимстват удари с камшици и други нетипични средства за достигане до оргазъм. След инцидента палавата двойка се е стреснала и обещава да внимава в кревата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама