Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6732739 www.bgdnes.bg

Зъболекар коли плеймейтка

Ревнивият стоматолог убива развратната си жена и скача от седмия етаж

Нож в шията на плеймейтка заби ревнив съпруг след семеен скандал.

Молдовската топмоделка и кралица на голотата Анастасия Чекати е открита безжизнена в дома си в Кишинев, накисната в локва кръв.

По врата на 31-годишната мацка са установени няколко прободни рани и следи от удари с хладно оръжие. По първоначална информация извършител на клането е мъжът на еротичната муза - стоматологът Алексей Митаки (34 г.). Малко преди да заколи половинката си, зъбарят се обажда на близки и ги моли да се погрижат за новороденото им дете. Паникьосаните роднини сигнализират силите на реда, но когато ченгетата и Спешна помощ пристигат на адреса, Анастасия вече е утрепана. Мъртъв е и убиецът, който веднага след като ликвидира половинката си, се хвърля с главата надолу от седмия етаж.

Тялото му е намерено размазано по тротоара пред блока. Родата на злополучното семейство потвърждава, че съпрузите са били в лоши отношения и често са се дърляли. Причина за раздорите им е била не съвсем порядъчната професия на Анастасия. Красавицата е една от най-желаните топмоделки в бившата съветска република и неведнъж се появява гола на страниците на списанията, които мъжете държат в тоалетната, а тийнейджърите крият под дюшека. Приживе тя прави опит да пробие като певица, но добива ограничена популярност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама