Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/6733563 www.bgdnes.bg

Как да се спасим от дихателни инфекции сред вируси и мръсен въздух advertorial icon

Потопени сме в сезона на дихателните инфекции. И най-типичното им проявление – кашлицата. Заподозрените виновници за нея са много и често действат в комбина. Простудата, замърсеният въздух, климатиците, изгорелите газове от автомобилите, финият прах, отделящ се от офис техниката, от работата с прахосмукачка, от промишлени производства... всичко това уврежда алвеолите на белите дробове и може да предизвика възпаление на дихателните пътища.

Специалистите казват, че от „обикновената“ настинка до бронхита има само една крачка. Ако не обърнем достатъчно внимание на здравето си, когато вече ни е навестила наглед безобидната кашлица, не се знае докъде ще ни доведат неглижираните първи признаци и отслабения имунитет – възпаление на гърлото, остър бронхит, хроничен бронхит, хронична обструктивна белодробна болест, възпаление на белите дробове...

Кои от нас попадат в рисковите групи? За съжаление, по този показател всички сме в една компания. Наскоро стана ясно, че в класацията на европейските градове с най-мръсен въздух влизат и 8 български града. Пловдив дори зае първото място в края на миналата година, София и досега трайно държи едно от първите места. Преди време вестник "Ню Йорк Таймс" посъветва читателите си: “Ако посещавате България, задръжте дъха си. Въздухът в малката черноморска страна е най-наситен с главните замърсяващи частици в сравнение с която да е друга страна в Европа”.

България има най-високата концентрация на въглероден оксид и серен диоксид във въздуха и на двата основни вида замърсители - малки частици и газ. Нарочени за най-замърсени са големите градове, но нека не се заблуждаваме – в този сезон чист въздух няма нито в малките градчета, нито в китните селца. В България и съседните й държави масово се използват въглища и дърва за отопление. А замърсяването на въздуха от тях е голямо и не признава държавни граници.

Какво да направим тогава?

Алтернативата е Имунобор Бронхо. Той е мощен природен имуностимулатор, който укрепва имунната система и повишава естествената защита на организма специално към остри и хронични заболявания на дихателната система. Съдържа висококачествени стандартизирани екстракти на два взаимно допълващи се природни продукта, известни от древността с най-голям ефект за укрепване на имунитета – Котешки нокът и Ехинацея.

Повлиява благоприятно изхода от бактериални, вирусни и други инфекции. Стимулира производството на имунни тела и клетки. Засилва активността на имунните клетки да убиват микроорганизми. Има директен антимикробен ефект. Повишава локалната имунна защита на бронхиалната лигавица, допринася за понижаване тежестта и продължителността на боледуването, особено при заболявания на дихателната система.

Имунобор Бронхо можем да приемаме както за профилактика, така и при дихателни инфекции, бактериално носителство, по време на боледуване и във възстановителния период.

Приемът на Имунобор Бронхо - мощен имуностимулатор за дихателната система сега, може да ни спести не само упоритата кашлица и дихателни проблеми, но и доста по-сериозни заболявания.

Научете повече на www.imunobor.com и www.imunitet.bg

За консултация със специалист може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. "Цар Симеон" 52; тел.: 02/ 983 62 03; www.borola.соm; Е-mail: office@borola.соm. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.

Реклама
Реклама
Реклама