Реклама
https://m.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6761530 www.bgdnes.bg

Мара Отварачката пак ГОЛА

Развява се по гърди и дупе в новия си клип 

Фолкпевицата Мария захвърли дрехи и морал!

Изпълнителката се пусна само по гащи и сутиен в новия си клип и хвърли в смут пуританите. Мара Отварачката за пореден път вади на показ тялото си. Мария често може да бъде видяна полугола по участия, а във видеоклиповете си оставя съвсем малко на мъжкото въображение.

Отварачката, която постоянно пропагандира, че една дама трябва да се държи прилични и да дава добър пример на децата си, се показва по бельо, което едва скрива огромните гърди, а дупето й предизвикателно се лашка, става видимо от кадрите.

Реклама

Парадоксалното е, че при участието си във "ВИП брадър" през септември миналата години Мария отказа да танцува благотворително, защото дъщеря й ще я види и ще я накара да се почувства зле. Фолкаджийката тогава плати 3000 лева, за да не участва в мисията. Коментаторите в студиото отбелязаха, че профилите й в социалните мрежи са далеч по-притеснителни за едно дете от една игра в шоуто. А и работата й всекидневно включва въртене на ханш, дъщеря й няма как да не е видяла и как се върти в оскъдни дрехи около клиенти и музиканти в заведения.

В последната си предизвикателна фотосесия Отварачката е надупена върху луксозен автомобил и гледа палаво. Вероятно тя не се притеснява, че дъщеря й ще види тези кадри, защото не показва притеснението си отпреди няколко месеца.

"Имаш прекрасно тяло и да - защо да не го показваш. Но не мога да разбера за какво беше цялата олелия в къщата на „Биг брадър“? Да не се показваш полугола, да не танцуваш и да не се излагаш пред дъщеря си? Хм, не знам, нещо ме обърка", написа под фотосите разочарован почитател на изпълнителката, а мнението му беше споделено от стотици други учудени меломани.

"Като иска да се показва така, да ходи да се снима за еротични списания. Децата не е необходимо да й гледат голотиите", изригна друг потребител в социалните мрежи.

Мария разкри, че много скоро ще зарадва меломаните с новото си музикално предложение за пролетта, като за момента само дразни с разголените си снимки. Песента е на румънеца Кости Йонита и е със заглавие "Точно как". Любопитното е, че "България Днес" излови наскоро Мария и Кости да са опасно близки в джипа на чалгарката и да се целуват. Румънецът ще вземе дейно участие в новия клип на Мария, като точната му роля все още е мистерия.

Докато беше заедно с милионера Християн Гущеров, фолкаджийката не си позволяваше да се разголва и ходеше стриктно облечена. След раздялата им тя буквално скъса синджира и се отдаде на разгулен живот. Мария на няколко пъти се появяваше по сутиен на участия, а на концертите зрителите спокойно можеха да видят дори гънките по тялото й.

Реклама
Реклама
Реклама